Kayıp Evrim'in Annesi Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Tokat'ta 4 at önce kaybolan minik Evrim'e hala ulaşılamazken tutuklu durumda bulunan anne ve babasından anne Dilek Ateş'in serbest bırakıldığı açıklandı.

Tokat'ta 4 at önce kaybolan  minik Evrim'e hala ulaşılamazken tutuklu durumda bulunan anne ve babasından anne Dilek Ateş'in serbest bırakıldığı açıklandı. 

Tokat'ın Turhal ilçesinde 4 ay önce yaylada bir çadır içerisine küçük kardeşi ile bırakılan küçük Evrim ortalardan kaybolmuştu. Ormanlık alanda kaybolması sebebiyle bölgede geniş çaplı bir arama yapıldı. Bunun üzerine küçük çocuk bulunamadı. Evrim'in başına ne gelmiş olduğu henüz bilinmezken bu konuda çeşitli iddialar ortaya atıldı. 

Güvenlik güçleri ve savcılık tarafından yapılan sorgulamalarda minik çocuğun anne ve babasının çelişkili ifadeleri dikkat çekti. Baba ifadesinde 'Traktörden düşüp öldüğü için korkup babamın mezarına gömdüm' demişti. Ancak mezardan çıkmayınca anne ve baba tutuklandı. 

ANNE SERBEST BIRAKTI

Bir süredir anne ve babanın tutuklu bulunduğu ifade edilmişti. Dilek Ateş isimli anne bugün gelen haberler doğrultusunda serbest bırakıldı. 3 Kasım tarihine kadar minik çocuğun öldürülüp gömülme ihtimaline karşı kazı çalışmaları yapılmıştı. Ancak sonrasında çalışmalar sona erdi. Minik çocuğa dair herhangi bir izin bulunmaması dikkat çekmişti. Dosya hakkında savcılık inceleme yaptı. İncelemelerin ardından anne Dilek Ateş'in tutuksuz yargılanmasına dolayısı ile serbest bırakılmasına karar verildi. Ancak babanın tutukluluk halinin devam etmesine karar verildi. Tahliye yazısının ceza evine gönderilmesinin ardından annenin serbest bırakılacağı öğrenildi. 

kayıp evrim dilek ateş anne serbest kaldı