Kayıp Evrim'in Anne ve Babası Neden Tutuklandı, Evrim Öldürüldü Mü?

TAKİP ET

Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz günü kaybolan üç buçuk yaşındaki Evrim Atış'tan hala bir haber yok. Fakat Evrim Atış olayında bugün flaş bir gelişme yaşandı ve küçük kızın anne ve babası çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz günü kaybolan üç buçuk yaşındaki Evrim Atış’tan hala bir haber yok. Fakat Evrim Atış olayında bugün flaş bir gelişme yaşandı ve küçük kızın anne ve babası çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde 13 gün önce kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış’ı arama çalışmaları bugün 13. gününde de devam etti. Ekipler küçük kızın arama çalışmalarını titizlikle yürütürken soruşturma kapsamında flaş bir haber gündeme geldi. Dün gözaltına alınan Evrim Atış’ın annesi Dilek ile babası Burhan Atış,  çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

ANNE İLE BABA NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANDI
Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen küçük kızın kaybolması ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve jandarmada işlemlerinin tamamlanmasının ardından elleri kelepçeli şekilde Turhal adliyesine sevk edilen anne ile baba savcılıkta yapılan sorguların dan sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye atış çiftinin tutuklanmasına karar verdi. Fakat anne ve babanın neden tutuklandı ile ilgili Henüz bir açıklama yapılmadı.