Kayıp Eşini Ararken Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Isparta'da korkunç bir olay yaşandı. Kayıp karısını aramak için gittiği emniyette karısını kendisinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Isparta'da korkunç bir olay yaşandı. Kayıp karısını aramak için gittiği emniyette karısını kendisinin öldürdüğü ortaya çıktı. 

Isparta'da kamyon şoförü olarak görev yapan 23 yaşındaki Ferhat T. bir süredir karısının kayıp olduğu iddiası ile emniyet güçlerine başvurdu. Emniyette kayıp ilanı vermek için yaptığı açıklamalar polisi çok tatmin etmedi. Bunun üzerine polis ekiplerinin durumu anlamak için biraz daha genç adamın üzerine gitmelerinin ardından korkunç gerçek ortaya çıktı. 

23 yaşındaki Ferhat T.'nin 22 yalındaki Ümmühan T. isimli eşini kendisinin öldürdüğü belirlendi. Eşini boğarak öldürdükten sonra kendisinden kimsenin şüphelenmemesi için günlerce karısını aradığı ve bulamadığını belirterek polis ekiplerine ihbarda bulunmak istediği öğrenildi. 

KARISINI KENDİSİ ÖLDÜRMÜŞ

15 Ekim tarihinde karısını alarak Afyon Dinar yolu üzerinde bir bölgeye arabayı çektiği konuştuğu sırada belirlenemeyen bir sebepten dolayı kavganın çıktığı öğrenildi. Eşini kendi eşarbı ile boğarak öldüren Ferhat T. ardından eşinin cesedini bölgedeki boş araziye atarak bölgeden uzaklaştı. Ertesi gün emniyete giderek eşi hakkında kayıp ilanı vermek istedi. Ancak polis tarafından açıklamalarının ve ifadelerinin çelişkili olduğu düşünüldü. Bunun üzerine yapılan detaylı sorguda korkunç gerçek ortaya çıktı. Zanlının karısını öldürdüğü sonra da ilan vermek istediği öğrenildi. Yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Talihsiz kadının cesedi ise boş arazide bulundu. Konu hakkında yargılama süreci başladı. 

ısparta kadın vahşeti karısını öldürmüş