Kayınvalidesine Kızan Damat Öyle Bir Şey Yaptı Ki...

TAKİP ET

Bursa'da 5 aydır karısını kendisine göstermeyen kayınvalidesine sinirlenen genç adam bu duruma daha fazla dayanamayarak üzerine benzin döküp kendisini ateşe vermek istedi.

Bursa'da kayınvalidesine eşini kendisine yaklaşık 5 aydır göstermediği için kızan İslam V. isimli damat cinnet geçirdi. Defalarca eşine ulaşmak için hamle yapan ancak her seferinde kayınvalide engeline takılan talihsiz adam kendisini yakmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından saatler süren çabanın ardından ikna edilirken yakma eylemine son verdi. 

Bursa'da bir süredir evli ve 23 yaşında olan genç adamın kayınvalidesi ile ciddi problemlerinin olduğu öğrenildi. Hamile olan karısının kayınvalidesi tarafından kendisinden ayrıldığı ve uzun zamandır çok sevdiği eşini göremediği için bunalımda olduğu belirlendi. Hamile olan eşinin ise bir süre sonra üzüntüye dayanamayarak bebeğini düşürdüğü iddia edildi. 

KARISINI GÖREMEDİĞİ İÇİN KENDİSİNİ YAKMAYA ÇALIŞTI

5 aydır karısından ayrı olan genç adam çabaları sonuçsuz kalınca daha fazla dayanamadı. Oturdukları evin üçüncü katına çıktıktan sonra üzerine benzin döküp bağırmaya başladı. Bu süreçte kendisini yakmaya çalıştı. Mahalleli tarafından durumun anlaşılmasının ardından polis ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Müzakereci konumunda bulunan bir polis intihar etmek isteyen adamın yanına çıkarak ikna etmek istedi. Yaklaşık 3 saatlik bir ikna çalışmasının ardından ise aşağıya indirildiği öğrenildi. 
5 aydır karısını göremediği için karısına ulaştırmak için ekiplerin söz verdiği öğrenildi. Ardından ikna çalışmaları için polis ekipleri olay yerine eşini ve kayınvalidesini getirdi. Ardından olay tatlıya bağlanarak bitirildi. 

bursa damat kendini yaktı kayınvalide