Kayınvalideden İlginç İstek: Gelininin Basenlerine Bakmak İstedi, Mahkemelik Oldu

TAKİP ET

Samsun'da duyanları şok eden bir olay yaşandı. Kayınvalide gelininin basenlerine bakmak isteyince ortalık karıştı. Oğlunun nişanlısına basen bakma şartı koyan kadına gelin adayından sert bir karşılık verdi ve müstakbel kayınvalidesini mahkemeye verdi.

Samsun’da duyanları şok eden bir olay yaşandı. Kayınvalide gelininin basenlerine bakmak isteyince ortalık karıştı. Oğlunun nişanlısına basen bakma şartı koyan kadına gelin adayından sert bir karşılık verdi ve müstakbel kayınvalidesini mahkemeye verdi.

Olay, Samsun’da yaşandı. Oğlunun nişanlısının basenlerine bakmak isteyen kayınvalide ortalığı karıştırdı. Gelin, müstakbel kayınvalidesini mahkemeye verdi. Gelin, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu iddiası ile mahkemeye başvurarak dava açtı.

ALIŞVERİŞTE ORTALIK KARIŞTI

Gelin tarafından Yargıtay’a taşınan ilginç olay düğün alışverişi yapıldığı sırada yaşandı. Gelin Rukiye Ö. ve kayınvalide Sedef Ü. düğün alışverişi yapmak için dışarı çıktığı esnada aralarında basen tartışması çıktı. İddiaya göre, kayınvalide Sedef Ü. gelinine alışveriş esnasında dar elbiseler denetmeye başladı. Dar elbiseler denemeye başlayan Rukiye Ö’ye bu kez de erkek tarafından eteği kaldırılarak vücudunu tekrar tekrar kontrol etme isteği geldi. Bu ilginç istek sonrasında alışveriş bir an da karıştı. Gelin, Rukiye Ö.’nün bu isteği kabul etmemesi üzerine kayınvalide nişanın bozulmasını isteyince iki taraf arasında kavga çıktı. 

TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Yaşanan ilginç olay sonrasında olayı mahkemeye taşıyan Rukiye Ö. kişilik haklarına saldırı iddiası ile kayınvalidesine tazminat davası açtı. Yargıtay’dan verilen karar ise gelinin basenlerine bakılmak istenmesi ve konu hakkında ısrar edilmesi Rukiye Ö.’yü küçük düşürücü davranış olarak kabul edilmesiyle tazminata hükmedilmesi kararına vardı.

 

samsun gelin kaynana düğün alışveriş basen kavgası mahkeme tazminat basenlerine bakmak istedi