Kayınpeder Dehşeti! 9 Saat İşkence Gören Gelin Evden Kaçtı

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de 28 yaşındaki İki çocuk annesi kadın kayınpederinden 12 yıldır şiddet gördüğünü ve son olarak 9 saat boyunca darp edildiğini iddia etti. Vücudunun her yerinde morlukları olan kadın darp raporu ile birlikte polise başvurduğunu ancak kayınpederinin serbest kaldığını söyledi. Yardım çağrısında bulunan genç kadın, 'Öldükten sonra mı bize yardım edecekler? İlla ölelim mi? O adamın içeri girmesi için illa ölmem mi lazım?" ifadelerini kullandı.

İstanbul Sultangazi’de 28 yaşındaki İki çocuk annesi kadın kayınpederinden 12 yıldır şiddet gördüğünü ve son olarak 9 saat boyunca darp edildiğini iddia etti. Vücudunun her yerinde morlukları olan kadın darp raporu ile birlikte polise başvurduğunu ancak kayınpederinin serbest kaldığını söyledi. Yardım çağrısında bulunan genç kadın, “Öldükten sonra mı bize yardım edecekler? İlla ölelim mi? O adamın içeri girmesi için illa ölmem mi lazım?" ifadelerini kullandı.

İstanbul Sultangazi'de Ailesi tarafından evlendirilen 12 yıllık evli İki çocuk annesi 28 yaşındaki E.G. kayınpederinden 12 yıldır şiddet gördüğünü iddia ederek polise başvurdu. Son olarak Çocukların okul masraflarını karşılayacak Parayı vermek istemediği için kayınpederinin kendisine 9 saat boyunca şiddet uyguladığını söyleyen kadın,  kayınpederinin sadece ifadesinin alındığını ve daha sonra serbest bırakıldığını iddia etti. Eşinin Antalya'da olduğunu ve son şiddet olayından sonra kendi ailesinin yanına sığındığını söyleyen kadın yetkililerden yardım istedi.

"SÜREKLİ ALKOL ALIYOR, KUMAR OYNUYOR"
Kayınpederinin alkol ve kumar bağımlılığı olduğunu söyleyen kadın sabaha kadar darp edildiği geceyi şöyle anlattı, "Tartıştık, para mevzusu yüzünden. Sürekli alkol alıyor, kumar oynuyor. Aşağı yukarı 12 senedir bu böyle. Kazandığımız parayı elimizden alıp alkole, kumara verdiği için bütün çocukları yanından gitti zaten. Sadece eşim ve ben kalmıştık. En son kafası iyice gitmeye başladı, değişmeye başladı. Dün akşam da beni çok kötü dövdü, elimdeki parayı almak için. Vermek istemedim, çünkü okul başlıyor, çocuğumun masrafları var. Tartışmamızın sonucu bunlar oldu. Eşim Antalya'da inşaat işi yapıyor. Kapıları üstüme kilitleyip anahtarla beni sabaha kadar dövdü. Yumrukla yüzüme, ayaklarıma, kollarıma vurdu sürekli.  O sırada en küçük oğlu vardı evde. O da korktuğu, odanın kapısı kilitli olduğu için müdahale edemedi. Sabah olunca da sızdı, biz kaçtık. Karakola gittik. Daha önce de çok kez şiddet uyguladı. Sabaha kadar, toplamda 9 saat boyunca şiddet gördüm. Bunu çok kez yaşadım. Eskiden korkuyordum, çekiniyordum. Silahı var çünkü. Silah da çekmişti bana. O gün kaynımın da orada olması bana cesaret verdi, kayınpederim uyuyunca evden kaçtık”.

 

istanbul sultangazi şiddet kayınpeder son dakika