'Kayınpeder-Damat Aşkında' Yeni Gelişme: Damadım Eşcinselliğini Saklamak İçin Bana İftira Atıyor, 3 Üniversite Bitirdim

TAKİP ET

Türkiye dünden beri 'damadına aşık olan kayınpeder' olayını konuşuyor. Damadın iddialarının ardından kayınpederden yanıt geldi. Üç üniversite bitirdiğini söyleyen kayınpeder, damadının kendi eşcinselliğini saklamak için kendisine iftira attığını söyledi.

Türkiye dünden beri 'damadına aşık olan kayınpeder' olayını konuşuyor. Damadın iddialarının ardından kayınpederden yanıt geldi. Üç üniversite bitirdiğini söyleyen kayınpeder, damadının kendi eşcinselliğini saklamak için kendisine iftira attığını söyledi.

İstanbul’da yaşanan ve dünden beri Türkiye’nin gündeminde olan 'damadına aşık olan kayınpeder' vakasında kayınpederden iddialara cevap geldi. Yaşar I. isimli kayınpeder, dava sürecinde kendisinin aklandığını,  ancak damadının eşcinsel olduğunu ve bunu saklamak için kendisine iftira attığını söyledi. İşte Türkiye'nin konuştuğu 'aşk'ta yaşanan son gelişmeler…

DAMAT ŞİKAYET ETMİŞTİ
8 yıldır M.K. ile evli olan E.K. isimli adam, boşanma davası devam ederken, çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi. Damat E.K., kayınpederinin kendisine aşık olduğunu ve kendisine çok sayıda taciz mesajı attığını söyleyerek savcılığa şikayet etti. 

"KAYINPEDERİM BANA AŞIK OLDU”
Damat E.K., kayınpederinin kendisine aşık olduğunu ve telefonuna sürekli olarak "Seni sevdim be tosunum. Sevdim… İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum…" şeklinde mesajlar attığını söylemiş, bu mesajları da dava dosyasına eklemişti. Ayrıca damat, kızının da kayınpederi tarafından taciz edildiğini söylemişti. 

KAYINPEDER SONUDA KONUŞTU
Sözcü'den Şeyma Ulusoy’un dün gündeme getirdiği haber Türkiye’yi çalkalarken, kayınpeder Yaşar I.’da sessizliğini bozdu. İddialar hakkında çok konuşmak istemediğini söyleyen Yaşar I., “Ben üç üniversite bitirmiş birisiyim. Ancak şu kadarını söylüyorum; damadım kendi eşcinselliğini bana iftira atarak saklamaya çalışıyor." ifadelerini kullandı. 

"MAHKEMEDE AKLANDIM"
Kayınpeder Yaşar I. hakkında Damat E.K.'nın açtığı ve 6 aylık şikayet süresi geçirildiği gerekçesiyle düşürülen davaya ilişkin de konuşan Yaşar I., "Dava sürecinde ben aklandım." yorumunda bulunan Yaşar I., torunuyla ilgili dava dosyasına giren fotoğraflar için "O benim torunum. Tabi ki seveceğim. Torunumla olan normal fotoğraflarımı bilerek çarpıtmaya çalıştı. İddialar asılsız." ifadelerini kullandı. 

 

Kayınpeder-Damat Aşkı son dakika yeni gelişme damadına aşık olan kayınpeder istanbul istanbul haberleri son dakika haberi kayınpeder damat kayınpeder damat aşkı