Kayınbiraderini boğazından bıçaklayarak öldürdü, Suriye'ye kaçacakken yakalandı

TAKİP ET

Gaziantep'te Suriye uyruklu bir kişi olan 34 yaşındaki Muhammed El M., tartıştığı kayınbiraderi 23 yaşındaki Hasan El Melle'yi çıkan anlaşmazlıkta bıçakla boğazını keserek öldürdü. Suriye'ye kaçma girişiminde bulunan Muhammed El M., Kilis'te yol kontrolü yapan jandarma ekipleri tarafından kan lekesi bulunan kıyafeti fark edilerek yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Mavikent Mahallesi'nde meydana geldi. Muhammed El M., kayınbiraderi Hasan El Melle'nin evine gitti. İki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Muhammed El M., El Melle'yi bıçakla boğazını keserek öldürdü. Ardından motosikletine binerek kaçan Muhammed El M.'nin yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

KIYAFETİNDEKİ KAN LEKESİ FARK EDİLDİ

Kilis'e girişte jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolünde durdurulan Muhammed El M., kıyafetindeki kan lekesi fark edilince gözaltına alındı. Araştırma sonucunda cinayetten arandığı belirlenen Muhammed El M.'nin Suriye'ye gitmeye çalıştığı tespit edildi. Cinayeti itiraf eden şüpheli, sorgusu için Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Hasan El Melle'nin cenazesi ise otopsi yapıldıktan sonra yakınlarına teslim edildi.

KAYINBİRADERİNİN EŞİ DE GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından öldürülen Hasan El Melle'nin eşi D.M. (22) de gözaltına alındı. Muhammed El M. ile D.M.'nin ilişki yaşadığı ve tartışmanın da bu sebeple çıktığı iddia edildi.

İki şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam etmektedir.

Gaziantep Suriye uyruklu ölüm haberi