Kaybolan Çiçekler'de Annesinin İtirafı ile Öldürüldüğü Anlaşılan Hatice'nin Katil Zanlısı Yakalandı

TAKİP ET

Kaybolan Çiçekler programında kuzeninin başvurusu ile aranmaya başlayan 16 yaşındaki Hatice'nin annesinin itirafları genç kızın cinayete kurban gittiğini ortaya çıkarmıştı. Afyonkarahisar'dan geçtiğimiz yıl Ekim ayında kaybolan Hatice'nin artık öldürüldüğü kanısına varılmaya başlandı. İtirafların ardından anne, cinayete azmettirmek suçlaması ile tutuklandı. Hatice'nin katil zanlısı olduğu iddia edilen Soner A. ise bugün Denizli'de yakalanarak gözaltına alındı.

Kaybolan Çiçekler programında kuzeninin başvurusu ile aranmaya başlayan 16 yaşındaki Hatice’nin annesinin itirafları genç kızın cinayete kurban gittiğini ortaya çıkarmıştı. Afyonkarahisar’dan geçtiğimiz yıl Ekim ayında kaybolan Hatice’nin artık öldürüldüğü kanısına varılmaya başlandı. İtirafların ardından anne, cinayete azmettirmek suçlaması ile tutuklandı. Hatice’nin katil zanlısı olduğu iddia edilen Soner A. ise bugün Denizli’de yakalanarak gözaltına alındı. 

Fox TV’de yayınlanan ve İnci Ertuğrul’un sunduğu Kaybolan Çiçekler Hatice Taşkın olayı ile gündeme damga vurmuştu. Önce 17 yaşındaki Kadriye Gündeş’in annesinin itirafları, ardından da 16 yaşındaki Hatice Taşkın’ın annesinin itirafları herkesi şoke etmişti. Hatice’nin annesi Fadime Taşkın canlı yayında, kızının Soner A. tarafından kaçırıldığını, ardından da kendisini arayan Soner A.’ya kızını öldürmesini söylediğini itiraf etmişti. Anne bu itirafın ardından tutuklanmış, Soner A. ise her yerde aranıyordu. 

YASAK AŞK CİNAYETİ Mİ?
Anne Fadime Taşkın canlı yayında yaptığı itiraflarda Soner ile aralarında yasak aşk olduğunu kızının da bunu gördüğünü söylemişti. 16 yaşındaki Hatice Taşkın, yasak aşk cinayetine mi kurban gitti sorularının yanıtı aranmaya devam ediliyor. 

SONER A. ŞUHUT’A GÖTÜRÜLDÜ
16 yaşındaki Hatice’yi öldürdüğü iddia edilen Soner A. Denizli’de gözaltına alındıktan sonra soruşturmanın yürütüldüğü Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine götürüldü. Soner A. burada savcılıkta ifade verecek. Soner’in neler söyleyeceği, Hatice’nin cansız bedeninin nerede olduğu merak ediliyor. 

 

Kaybolan Çiçekler Kaybolan Çiçekler hatice Kaybolan Çiçekler hatice bulundu mu hatice taşkın Kaybolan Çiçekler haticenin katil zanlısı denizli gözaltı