Kaya Çilingiroğlu'ndan Yıllar Sonra Hülya Avşar ve O Meşhur Sahne Hakkında Bomba İtiraflar

TAKİP ET

Spor yorumcusu ve iş adamı Kaya Çilingiroğlu, yıllar önce boşandığı eşi Hülya Avşar hakkında Posta gazetesinden Aley Gürsoy Cimin'e bomba itiraflarda bulundu.

Spor yorumcusu ve iş adamı Kaya Çilingiroğlu, yıllar önce boşandığı eşi Hülya Avşar hakkında Posta gazetesinden Aley Gürsoy Cimin’e bomba itiraflarda bulundu. 

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’ın yeni filmi için çırılçıplak soyunarak poz vermesi hakkında da konuşurken, Hülya Avşar’ın hep ilkleri yaptığını ve sanatını icra ettiğini, enteresan bir kadın olduğunu söyledi. Soyunmasında bir sakınca olmadığını, ilgi çekmek için bunu yapabileceğini söyleyen Çilingiroğlu, Hülya Avşar’ın kızının annesi olarak da gerekeni yaptığını dile getirdi. 

“BOŞANINCA ARKADAŞLARIM HÜLYA’YA ASILMAYA KALKTI”
Özel hayatı hakkında bilinmeyenleri anlatan Kaya Çilingiroğlu, boşandıktan sonra arkadaşlarının Hülya Avşar’a asılmaya kalktığını da söyledi. Yıllar önce Hülya Avşar’ın rol aldığı bir filmdeki müstehcen sahne hakkında da konuşan Çilingiroğlu, o dönem de eşinin işini yaptığını ve kendisinin bundan rahatsız olmadığını dile getirdi. Hülya Avşar’a hiçbir zaman kızmadığını ve onun çok güçlü bir kadın olduğunu söyleyen Çilingiroğlu, “o bir sanat ve gerekirse soyunabilir” ifadelerini kullandı.

ÇAPKIN DEĞİLİM
Kaya Çilingiroğlu aşk hayatı ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Çapkın olmadığını ama sağlıklı bir erkek olduğunu söyleyen Kaya Çilingiroğlu, 8 aydır bir kız arkadaşı olduğunu ve çocuklarla da tanıştırdığını dile getirdi. 

 

kaya çilingiroğlu hülya avşar müstehcen sahne hülya avşar yeni filmi hülya avşar selfie