Kavga Sırasında Gözaltına Alınan Şahıs Polis Merkezine Götürülürken Karakol Önünde Ateş Açtılar

TAKİP ET

Adıyaman'da çıkan kavganın ardından gözaltına alınan şahıs karakola getirildiği sırada bir grup tarafından ateş açıldı. Karakolun önünde çıkan çatışma güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayla ilgili olarak 21 kişi gözaltına alındı.

Adıyaman'da Polis Merkezi önünde yaşanan çatışma güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Gece saatlerinde Adıyaman merkezde bulunan Yeşilyurt Polis Merkezi önünde gerçekleşen olayda hoca Ömer Mahallesi'nde daha önceden Aralarında husumet bulunan Önemli ve Uçar Ailesi arasında çıkan silahlı kavga ile ilgili gözaltına alınan şüpheli polis merkezine getirildi sırada silahlı bir grup gözaltındaki şahsı öldürmek için ateş açtı.

Polis Merkezi önünde gerçekleşen olayda polislerin de silahla karşılık vermesi üzerine Çatışma çıktı. Çevrede bulunan iş yerinin ve polis merkezinin güvenlik kameraları çıkan çatışmayı saniye saniye görüntüledi. Polis ekiplerinin girdiği çatışmada 11 kişi yaralı halde etkisiz hale getirildi. Olay yerine çağrılan 112 Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralanan şahısların sağlık Durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

TÜFEKLER, SATIR VE BIÇAKLAR ELE GEÇİRİLDİ

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri olay sonrası titiz bir çalışma yürüterek olayla ilgili 21 şahsı gözaltına aldı. Ayrıca olayın ardından 6 adet pompalı av tüfeği 2 adet satır V4 bıçak ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler Polis Merkezi'nde muhafaza altına alınırken göz altında bulunan 21 şahıs 15'inin tehdit yaralama tefecilik cinsel istismar kasten öldürme uyuşturucu Hırsızlık gibi suçlardan suç dosyalarının bulunduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

son dakika adıyaman polis merkezi çatışma son dakika haberi