Kavga Ettiği Eniştesine Çivi Sapladı!

TAKİP ET

İzmir'in Buca ilçesinde tartıştığı eniştesine çivi saplayarak öldüren zanlı cinayet büro ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

İzmir'in Buca ilçesinde tartıştığı eniştesine çivi saplayarak öldüren zanlı cinayet büro ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 

İzmir'in Buca ilçesinde korkunç bir cinayetin yaşandığı öğrenildi. akşam saatlerinde meydana gelen cinayet sonrasında 27 yaşındaki Kadir S ile 48 yaşındaki eniştesi Ferzande Güzel arasında kavganın çıktığı öğrenildi. Çıkan kavgada cinayet işlendi. Cinayetin detayları ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Kavganın sebebi ise henüz belirlenemedi. Bunun ardından çıkan sözlü tartışma cinayet ile noktalandı. Tartışmanın büyümesi sonrasında 27 yaşındaki Kadir S. eniştesine çivi ile saldırdı. Saldırının ardından eniştesinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

ÇİVİ İLE SALDIRDI

Kadir S. eniştesine çivi ile saldırdıktan ve yaraladıktan sonra olay yerinden hızla kaçtı. Çevredekilerin olayı görmeleri ve sağlık ekibine haber vermelerinin ardından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan adamın bir saatlik müdahalenin ardından yapılan tüm çalışmalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Çivi saldırısı sonrasında öldürülen eniştenin savcılık incelemesi ve otopsi çalışmaları için morga kaldırıldığı tespit edildi. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Emniyet tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde cinayet zanlısı Kadir S. polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Sorgusunun yapılması için emniyete götürüldüğü öğrenildi. Sorgu işlemlerinin ardından zaman kaybetmeden adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

izmir çivili saldırı enişte