Katledilen Türk Kızlarının Evinden Yürek Burkan Detaylar Geldi!

TAKİP ET

Ukrayna'da bir cani tarafından katledilen iki Türk kızının evine giden aileleri dehşeti yaşadılar. Dehşet evinde manzaraların son derece korkunç olduğu belirlendi.

Ukrayna'da üniversite öğrencisi olan 20 yaşındaki Buket Yıldız ile 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbeyi bir Türk erkek tarafından evlerinde bıçaklanarak öldürülmüşlerdi. Cinayet ise ailelerin kızlarına ulaşamamaları sonucunda ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine konu aydınlatıldı. Katil zanlısı Türkiye'de düzenlenen bir operasyon sonrasında yakalandı. Yapılan soruşturma sonrasında katil zanlısı olan Hüsnü Can Ç'nin takıntılı olduğu sebebiyle cinayetin ortaya çıktığı belirlendi. 

Cinayetin ardından aileler kızlarının cenazelerini almak için Ukrayna'ya gittiler. Kızlarının yaşadıkları eve gittikleri zaman ortaya çıkan manzara büyük şaşkınlığa sebep oldu. Genç kızlardan geriye kalan yarım kalmış kahveleri, gitarları, dağılmış notları ve kıyafetleri oldu. Aileler bu manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamadılar. 

GENÇ KIZIN GİTARINI ALMIŞ

Şimdilerde dehşet evi olarak anılan evin iki odalı olduğu belirlendi. 260 dolar istenen eve pazarlık sonucunda çok beğendikleri için 200 dolar vermeyi kabul etmişlerdi. Evin tüm odalarında genç kızlara ait kan izlerinin olduğu tespit edildi. 

Vahşi katilin kızların kaçmalarını engellemek için kapıyı arkadan kilitleyip anahtarı aldıkları belirlendi. Genç kızların acı içerisindeki çığlıkları duyulmasın diye müziğin sesini sonuna kadar açtığı öğrenildi. Önce evde bulunan Buket'i bıçaklayarak öldürmüş ardından evde pusu kurarak Zeynep'in gelmesini beklemiş. Cinayetin işlenmesinin ardından tüm evi karıştıran katil telefonları, bilgisayarları, genç kızlarını bavulunu, kitap arasındaki paralarını ve evdeki gitarı alıp Türkiye'ye büyük bir soğukkanlılık içerisinde dönmüş. 

ukrayna türk kızları dehşet evi