Katilden Kan Donduran Açıklama: 'Cinayeti Zevk İçin İşledim'

TAKİP ET

Bursa'da babayı yaralayıp oğlunu öldüren iki şahıstan birisi sağlık kontrolü sonrasında basın mensuplarına cinayeti sadece zevk için işlediğini itiraf etti.

Bursa'da babayı yaralayıp oğlunu öldüren iki şahıstan birisi sağlık kontrolü sonrasında basın mensuplarına cinayeti sadece zevk için işlediğini itiraf etti. 

Bursa'nın İnegöl ilçesinde geçtiğimiz günlerde kan donduran bir cinayet meydana geldi. Sabah saatlerinde Yusuf Candar isimli kişiye Murat G. ve Kahraman G. isimli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Ardından oğlu Yavuz Candar'ın da olay yerinde olduğu öğrenildi. Vurulan baba oğuldan oğul olay yerinde hayatını kaybetti. 

Babanın ise tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Bunun ardından polis tarafından kısa süre içerisinde saldırgan olan iki şahıs yakalandı. Emniyet sonrasında gazetecilere vermiş oldukları ifadeler ne kadar soğuk kanlı olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

ZEVK İÇİN CİNAYET İŞLEMİŞ

Olayın ardından kıskıvrak yakalanan iki zanlının emniyete götürülerek sorgu işlemleri yapıldı. Ortaya çıkan iddialar çerçevesinde sorgularında da son derece rahat oldukları gözlemlendi. Bunun ardından emniyetteki ifadelerin tamamlanmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildiler. Mahkemeye sevk edildikleri süre içerisinde gazetecilerin sorularına pişkinlikle yanıt vermeleri son derece dikkat çekti. Zanlılardan birisinin ise gazetecilerin neden cinayet işlediği yönündeki sorularına karşılık ilginç bir yanıt verdi. 'Zevk için cinayet işledim' diyen zanlının nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildiği öğrenildi. Konu hakkında soruşturma ise hala devam ediyor. Yaralı babanın tedavisi sürüyor. 

bursa cinayet zevk için işlemiş