Katil yenge her şeyi önceden planlamış! Türkiye'nin konuştuğu cinayette yeni gelişme

TAKİP ET

Konya'da bisikleti ile hareket halindeyken trafik kazasında nedeniyle yaşamını yitiren Kamil Yanar'ın cinayete kurban gittiği tespit edildi. Kamera görüntülerini mercek altına alan polis ekipleri yenge M.Y.'yi cinayeti işlediği şüphesiyle gözaltına aldı. Yenge M.Y.'nin otomobilini Kamil Yanar'ın üzerine sürdüğü ardından da otomobilinin üzerini örtüyle kapattığı ifade edildi.

Katil yenge olayına ilişkin yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Türkiye'nin konuştuğu akılalmaz cinayet açığa çıktı. Konya’da bir akaryakıt istasyonunda çalışmakta olan 50 yaşındaki Kamil Yanar, bisikleti ile hareket halindeyken bir otomobilin çarpması nedeniyle yaşamını yitirmişti. Kamera görüntülerinde yapılan  incelemede 2 çocuk annesi yenge M.Y.'nin kendisini darp eden kayınbiraderi Kamil Yanar'ı otomobili ile çarparak öldürdüğü tespit edildi.

'SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI'

Korkunç cinayet hakkında yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. 14 Aralık tarihinde sabah saatlerinde çalıştığı akaryakıt istasyonunda mesaisini bitiren Kamil Yanar, hazırlıklarını yapıp bisikletine binerek istasyondan ayrılarak evinin yolunu tuttu. Kamil Yanar'ın son anlarına güvenlik kameraları ile  anbean kayıt edildi. Yanar'ın bu olayın olmaması durumunda askerde olan oğlunu almaya gideceği ifade edildi.

KATİL ZANLISI YENGE: 'KÖPEĞE ÇARPTIM SANDIM'

Cinayet şüphelisi yenge ise kazanın ardından arka sokakları kullanarak evine gitmiş. Burada otomobilinin üzerine örtü örtüp gizleyen M.Y., ardından galerici bir tanıdığına otomobilini vererek tamirciye götürmesini istemiş. M.Y.önce otomobilini kazalı bir şekilde satmayı düşündüğü fakat tamir ettirerek elden çıkarmayı planladığı belirlendi. M.Y.'nin Kamil Yanar'a çarptığını itiraf etmediği fakat 'bir köpeğe çarptım sandım' dediği öne sürüldü.

GÜNLERCE PLANLAMIŞ

Katil yenge Kamil Yanar'ın kendisine şiddet uygulamasının ardından günlerce uyumayarak bu planını hayata geçirdiği belirlendi. Menekşe Yanar'ın ilk incelemelere göre 100 kilometre ve daha yüksek bir hız ile Kamil Yanar'a çarptığı belirlendi.

 

Konya bisiklet otomobil