Katar Krizinde Son Dakika Gelişmesi! 4 Ülkeden Flaş Adım

TAKİP ET

Geçtiğimiz ay çıkan Katar krizinde 4 ülke art arda Katar'a ambargo uygulamıştı. Gelen son dakika bilgisine göre ambargo kararı alan bu 4 ülke krizle ilgili görüşme yapmak için bir araya gelecek.

Geçtiğimiz ay çıkan Katar krizinde 4 ülke art arda Katar’a ambargo uygulamıştı. Gelen son dakika bilgisine göre ambargo kararı alan bu 4 ülke krizle ilgili görüşme yapmak için bir araya gelecek. 

Çıkan kriz sonrasında körfez ülkeleri Katar’a 13 maddelik talep listesi vermiş ancak Katar bu talep listesine olumsuz yanıt vermişti. Körfez ülkelerinin Katar’a liste için verdiği süre bugün doldu ve Katar bu listede yer alan maddeleri yerine getirmeyi reddetti. 

4 ÜLKE KRİZ İÇİN BİRARAYA GELECEK

Gelen son dakika bilgisine göre Katar’a 13 maddelik bir liste gönderen körfez 4 körfez ülkesi Katar krizi ile ilgili görüşmek için bir araya gelecek. Aralarında Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn’in Dışişleri Bakanlarının bulunacağı görüşmede Katar krizi ele alınacak. Görüşme Mısır’ın Başkenti olan Kahire’de bugün gerçekleştirilecek. 

 

katar katar krizi yeni gelişme krizde yeni gelişme körfez ülkeleri biraraya gelecekler 3 temmuz 2017 katar için görüşecekler