Katalogdan Seçildi ve Evlendirildi!

TAKİP ET

FETÖ terör örgütü hakkında soruşturma ve davalar hala devam ederken örgüt içerisinde katalogdan kadın beğenip nasıl evlendirdikleri ve evlilik sonrası yaşananlar gün yüzüne çıkarıldı.

FETÖ terör örgütü hakkında soruşturma ve davalar hala devam ederken örgüt içerisinde katalogdan kadın beğenip nasıl evlendirdikleri ve evlilik sonrası yaşananlar gün yüzüne çıkarıldı. 

FETÖ terör örgütüne yönelik davalar ve soruşturmalar hız kesmeden devam ederken etkin pişmanlık yasasından yararlanarak serbest kalmak isteyen bir kadın sanığın anlattıkları büyük şaşkınlığa sebep oldu. Örgütle ilk olarak Pamukkale üniversitesi sınıf öğretmenliği kazandığı dönemde tanıştığını ve sonrasında kendisini bir anda örgütün içerisinde bulduğunu anlattı. 

En çok merak edilen durumlardan birisi olan örgüt içi evlilikler hakkında merak edilenleri anlattı. Örgüt içi evliliklerden mezun olmadan önce örgütteki diğer kişilerin kendisine evlilikten bahsettiğini anlattı. M.M isimli kişi bu süreçte 'örgütte bana evlilik konusu anlatıldı. İstersem beni örgüt içerisinden birisi ile evlendirebileceklerini söylediler. Bende olabilir diyerek olumlu karşıladım' ifadelerini kullandı. 

Ardından daha önce hiç görmediği bir üsteğmen ile örgüt yardımı sonrasında tanıştırıldığını ve ardından evlendirildiğini anlattı. Üsteğmene ise kendisinin katalogdan gösterildiğini anlattı. 

ÇOCUKLARININ İSMİ FETHULLAH GÜLEN'E SORULMUŞ

Evlendikten sonra ayda bir olmak üzere evde düzenlenen ev toplantılarına ve sohbetlerine katıldığını anlatan M.M bir süre sonra hamile kaldığını anlattı. Eşinin Amerika ziyareti sonrasında çocuğun isminin Fethullah Gülen'e sorulmasını istediğini belirtmiş ancak aile içerisinde alınan karar sonrasında kendi belirledikleri ismin konulduğunu belirtmesi dikkat çekti. Örgüt içerisinde evliliklerin katalog üzerinden yapılması ise dikkat çekti. 

FETÖ fethullah gülen katalog evliliği