Kastamonu'da İmam Nikahlı Olarak Evlendiği Yengesinin Boğazını Keserek Öldüren Cani Dizi Oyuncusu Çıktı

TAKİP ET

Kastamonu'da İmam nikahlı olarak evlendiği 4 çocuk annesi 39 yaşındaki yengesinin boğazını keserek öldüren cani Gencay Gökcen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Katilin daha önce birçok dizide figüran olarak rol aldığı da ortaya çıktı.

Kastamonu'da İmam nikahlı olarak evlendiği 4 çocuk annesi 39 yaşındaki yengesinin boğazını keserek öldüren cani Gencay Gökcen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  Katilin daha önce birçok dizide figüran olarak rol aldığı da ortaya çıktı.

Kastamonu'da imam nikahı ile birlikte yaşadığı 4 çocuk annesi Pınar Çelikel boğazını keserek öldüren Gencay Gökçen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Katil zanlısı Gencay Gökçe'nin daha önce intihar eden ağabeyi Aydın Gökçen ile 13 yıllık evli olan Pınar Çelik in katilin yengesi olduğunun yanı sıra Gencay Gökcen’in birçok dizide figüran olarak rol aldığı da ortaya çıktı.

NÖBETÇİ MAHKEME TUTUKLADI
Kastamonu Araç ilçesi ne bağlı Yeşilova köyünde 3 aydır imam nikahı ile birlikte yaşadığı Pınar Çelik’i düğün sahur saatlerinde bıçakla boğazını keserek öldüren Gencay Gökçen emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.  Gökcen gece saatlerinde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İNTİHAR EDEN AĞABEYİ İLE EVLİYMİŞ
Pınar Çelikel Gencay Gökçek'in intihar eden ağabeyi ile 13 yıl boyunca evli kaldı ve bu evlilikten üç çocuğu olduğu öğrenildi.  İkilinin boşandığı ve Aydın Gökcen’in 2 yıl önce intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi. 

kastamonu gencay gökcen imam nikahlı yenge sahur sahursa cinayet kastamonu sahurda cinayet