Kastamonu'da 38 Asker Gıda Zehirlenmesi Şüphesi İle Hastaneye Kaldırıldı!

TAKİP ET

Manisa'da 4 kez meydana gelen zehirlenme vakası bu kez de Kastamonu'da nüksetti. Kastamonu'da akşam yemeği yiyen askerler zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. 38 asker zehirlenme belirtileri göstererek acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sosyal medyadan gelen iddialara göre de zehirlenen askerlerden 6'sının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Manisa’da 4 kez meydana gelen zehirlenme vakası bu kez de Kastamonu’da nüksetti. Kastamonu’da akşam yemeği yiyen askerler zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. 38 asker zehirlenme belirtileri göstererek acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sosyal medyadan gelen iddialara göre de zehirlenen askerlerden 6’sının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Manisa’da kışlalarda yaşanan asker zehirlenmelerinin ardından bu kez de Kastamonu’dan zehirlenme haberi geldi. Kastamonu’da 38 askerin yedikleri akşam yemeğinin ardından rahatsızlandığı ve zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Askerler zehirlenme belirtileri göstererek acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gelen bilgilere göre zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırılan 38 askerden 6’sının durumunun ağır olduğu iddia edildi. Yaşanan durum hakkında yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. 

 

kastamonu askerler zehirlenme zehirlenme vakası zehirlenen askerler 38 asker zehirlendi