Kaşıkçı'nın Dublöründen Kan Donduran İtiraf!

TAKİP ET

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından kıyafetlerini giyerek konsolosluktan çıkan dublörü ifadesinde olay anını anlatırken kan donduran itiraflarda bulundu.

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından kıyafetlerini giyerek konsolosluktan çıkan dublörü ifadesinde olay anını anlatırken kan donduran itiraflarda bulundu. 

Ünlü gazeteci Cemal Kaşıkçı geçtiğimiz ay girdiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda vahşi şekilde öldürülmüştü. Ölümünün ardından konsolosluktan kendisine benzeyen bir dublör kullanılmış ve kıyafetlerini giyerek konsolosluktan çıkma süsü verilmişti. Böylece olayın üzerinin kapatılacağı düşünülmüştü.

Ancak konu hakkında soruşturmanın derinleştirilmesinin ardından gerçekler ortaya çıktı. Ünlü gazetecinin cesedinin konsolosluk binasından parçalanarak çıkarıldığı ve ardından kendisi için dublör kullanılarak durumun kurtarılmaya çalışıldığı tespit edildi. Bunun ardından ünlü gazetecinin kıyafetlerini giyerek konsolosluktan çıkan kişi kan donduran itiraflarda bulundular. 

KIYAFETLERİNİ GİYMEK ÜRPERTİCİ GELMİŞ

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü önce Suudi yetkililer tarafından inkar edilmiş ancak köşeye sıkıştıkları için kabul etmek zorunda kalmışlardı. Bunun ardından panikleyen yönetim söylemlerini defalarca değiştirdi. Konu hakkında ünlü gazetecinin cesedi bulununcaya kadar soruşturmanın devam edeceği Türk yönetimi tarafından ifade edildi. Ses kayıtları ortaya çıkarken bunun üzerine ünlü gazetecinin bırakmalarını söylediği ve ardından nefes alamadığı için nefes alamadığını belirttiği öğrenildi. Ses kaydının vahşice olduğu ve pek çok kişinin kanını dondurduğu öğrenildi. Dublör olarak kullanılan kişi ise ifadelerinde defalarca 'Biraz önce öldürdüğümüz kişinin kıyafetlerini giymek benim için son derece ürkütücüydü. Ayakkabılarını da giydim ve ayağımı sıktı' ifadelerini kullanması dikkat çekti. 

cemal kaşıkçı kan donduran itiraf dublör