Kaşıkçı Cinayetinde Dünyanın Merak Ettiği Soru Yanıt Buldu! Cesedi Bu Fırında Yakmışlar!

TAKİP ET

Suudi Arabistan'ın İstanbul başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. A Haber Suudi gazeteci Cemal kaşıkçının cesedinin yapıldığı tandırı ilk kez görüntüledi

Geçtiğimiz yıl evlilik işlemleri için İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu na giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı bir daha Dışarı çıkamamıştı. Cemal kaşıkçının Suudi Arabistan'dan gelen 15 kişilik suikast timi tarafından konsoloslukta öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Kaşıkçı cinayetinde hala birçok soru işareti gizemini korurken en önemli soru cesedi nerede olduğu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bu soruların cevabını araştırırken 2018 yılı faaliyet raporunda Kaşıkçı cinayetine ilişkin bugüne kadar ortaya çıkmayan çarpıcı detaylar paylaştı. Olay günü konsolosluk binasına verilen 32 porsiyon pişmemiş et siparişi cesedin tandırda yapıldığı ve 2 kurbanın kaşıkçının nişanlısı olabileceği iddiaları bütün dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

KAŞIKÇI'NIN YAKILDIĞI TANDIR İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Konu ile ilgili hazırlanan bir belgeselde çarpıcı detaylar yer aldı. Belgesel de en dikkat çeken konu ise İstanbul emniyeti'nin de dikkat çektiği tandır konusu oldu. Kaşıkçının cesedinin yapıldığı iddia edilen falandır Al Jazeera belgeselinde ilk defa görüntülendi. Tandırın 1000 dereceye kadar ısınabildiği öğrenilirken, Ayrıca belgeselde tandırın ceset parçalandıktan en az 3 gün sonra yapıldığı bilgisine İstanbul Emniyeti’nin ulaştığı aktarıldı.