Karton Kutuda Bulunan Cesetle İlgili Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Diyarbakır'da gönül ilişkisi yaşadığı 51 yaşındaki V.Ö. ile birlikte eşi Recep Ürkek'i Öldürdükten sonra cesedini Karton kutu içinde kapı önüne bırakıp kaçan bir olaydan 4 saat sonra bir akrabasının evinde yakalanan 53 yaşındaki H.Ü. Işlemlerin tamamlanmasının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Kadının sevgilisinin olay sırasında yaralandığı ve hala hastanede tedavi altında olduğu öğrenilirken adliyeye getirilişi sırasında çelik yelek giydirildi görüldü.

Diyarbakır Peyas Mahallesi ndeki bir apartmanın 4 katında Cumartesi akşamı meydana gelen olayda iddiaya göre H.Ü., eşinin kahveye gittiği sırada gönül ilişkisi yaşadığı V.Ö.'yü eve çağırdı. Fakat Recep ürkek bir süre sonra cep telefonunun şarjı bitince eve geri döndü. Oturma odasında sigara gören adam sigaranın kimin olduğunu eşine sordu. 
Karısının çelişkili cevaplar vermesi üzerine evde Arama yapmaya başlayan adam bu sırada bir odada saklanan V.Ö.'yü gördü. Iki adam arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içerisinde bıçaklı kavgaya dönüştü. Bunun üzerine V.Ö., H.Ü. ile birlikte Recep Ürkek'i boğazı ve akciğerine sapladığı bıçak darbeleriyle öldürdü. Bu sırada Kendisi de yaralandı.

Daha sonra iki sevgili Recep Ürkek’in cesedini Karton kutu içerisine koyarak kapının önüne çıkardı. İkili V.Ö.'nün yaralı olması nedeniyle Rize'de daha fazla taşıyamadı. Bu sırada apartman sakinlerinden birinin kutudan kanadığını fark etmesi ile olay Polise haber verildi. Polis ekipleri apartmana gelerek karton kutuyu açtıklarında içinde cesetle karşı karşıya kaldı.

ÖZEL EKİP ÇÖZDÜ

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şüphelilerin bulunması için özel bir ekip kuruldu. Polis ekipleri apartman çevresi ve Kaçış güzergahında bulunan yüzlerce güvenlik kamerası ile Mobese görüntülerini inceledikten sonra 4 saat içerisinde Recep Ürkek'in eşi H.Ü.'yü bir akrabasının evinde yakaladı.

 

diyarbakır ceset karton kutuda ceset son dakika son dakika haberi