Kartal, Lideri Devirdi! Beşiktaş 2 – Başakşehir 1

TAKİP ET

Süper Toto Süper Lig 28. haftada Beşiktaş, Vodafone Park'ta Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'i konuk etti.

Süper Toto Süper Lig 28. haftada Beşiktaş, Vodafone Park’ta Süper Lig lideri Medipol Başakşehir’i konuk etti. 90 dakikası heyecan dolu geçen karşılaşmada 1 – 0 geriye düşmesine rağmen yüzü gülen taraf Beşiktaş oldu.

Mücadelenin 35. dakikası oynanırken Robinho’nun golüyle 1 – 0 geriye düşen Beşiktaş, 42. dakikada Atiba’nın şık volesiyle skora dengeyi getirdi. İki tarafında ilk yarının son dakikalarındaki çabaları başka gol sesi getirmeyince ilk yarı 1 – 1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ve golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın 52. dakikada penaltı noktası üzerinden kaydettiği müthiş golle 2 – 1 üstünlüğü yakalayan Beşiktaş, ikinci yarıda rakibine göre daha etkili bir futbol oynadı. Ev sahibi takım Beşiktaş’ın farkı artırmak için yüklendiği dakikalarda kontra ataklarla beraberlik için Beşiktaş kalesine gelen Medipol Başakşehir, Beşiktaş taraftarının yüreğini ağzına getirse de sonuca gidemeyince 3 puanı 2 – 1 üstünlükle alan taraf Beşiktaş oldu.

Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 53’e yükseltirken 13 hafta aradan sonra mağlup olan lider Medipol Başakşehir ise 61 puanda kaldı.     

Beşiktaş Medipol Başakşehir Süper Lig Vodafone Park son dakika