Kars'ta Yürek Yakan Kaza: 4 Aylık Bebek Araç Camından Fırlayarak Öldü

TAKİP ET

Kars'ta iki aracın birbiriyle çarpıştığı kazada araçlardan birinin camından fırlayan 4 aylık bebek yaşamını yitirdi. Kaza yerinde kaydedilen görüntüler ise yürek yaktı.

Kars’ta iki aracın birbiriyle çarpıştığı kazada araçlardan birinin camından fırlayan 4 aylık bebek yaşamını yitirdi. Kaza yerinde kaydedilen görüntüler ise yürek yaktı.

Olay, Kars’ta meydana geldi. Ahmet Gezici idaresinde olduğu belirlenen 36 AF 002 plakalı bir otomobil, Cumhuriyet Caddesi kavşağından gelmekte olan Mehmet Çelebi yönetimindeki 36 FP 125 plakalı otomobille çarpıştı. Yaşanan feci kazada Mehmet Çelebi yönetimindeki araçta bulunan ve henüz 4 aylık olan Arasta Çelebi adlı bebek aracın camından fırlayarak yola savruldu. Yaşanan korkunç kazada, iki sürücü ve Fadile Çelebi, Arasta Çelebi, Asi Nehir Artuk, Perinaz Artuk, Mehmet Gezici, Alihan Gezici ve Alican Korkmaz’ın yaralandığı öğrenildi.

4 AYLIK BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yerine gelen ambulanslarla Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralılardan 4 aylık bebek Arasta Çelebinin kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Feci kaza cadde de yer alan bir iş yeri kamerasına saniye saniye yansıdı. 

 

kars harakani kaza 4 aylık bebe arasta çelebi camdan fırladı 1 ölü 8 yaralı