Kars'ta Bir Baba Kız Kaçıran Oğlunu Sandalyeye Bağlayarak Kulağını Kesti!

TAKİP ET

Kars'ta herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Bir baba internette tanıştığı genç kızı Ankara'dan kaçırarak eve getiren oğluna sinirlenerek kulağını kesti. Kızgın baba, karısını ve diğer oğullarını da sandalyeye bağladı.

Kars’ta herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Bir baba internette tanıştığı genç kızı Ankara’dan kaçırarak eve getiren oğluna sinirlenerek kulağını kesti. Kızgın baba, karısını ve diğer oğullarını da sandalyeye bağladı.

Kars’ın Selim ilçesinde M.Y.E isimli bir genç internetten çalıştığı Ankara’da yaşayan H.A isimli bir genç kızı evlenme vaadi sunarak kendi yaşadığı ilçede bulunan evine götürdü. 

ÖFKELİ BABA ÖNCE DÖVDÜ SONRA KULAĞINI KESTİ

Oğlunun genç kızı kaçırarak eve getirdiğini öğrenen baba sinirden deliye döndü. D.Y isimli baba gelen bilgilere göre ilk olarak karısı H.Y ve diğer iki oğlunu evdeki sandalyeye bağladı. Öfkeli baba, kız kaçıran oğlunu önce darp etti daha sonrada eline aldığı bıçakla oğlunun sağ kulağını kesti. Evden kaçarak canını zor kurtaran M.E.Y hemen en yakın jandarma karakoluna sığınarak durumu anlattı.

KESİLEN KULAK YERİNE DİKİLDİ

Kulağı babası tarafından kesilen M.E.Y Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Gencin kulağı ameliyatla tekrar yerine dikildi. Oğlunun kulağını kesen baba D.Y ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

kars baba oğlunun kulağını kesti kız kaçıran oğlunun kulağını kesti öfkeli baba