Kars'ta 8 Aylık Hamile Eşini Öldüren Cani Koca: Ben Bıçakladıktan Sonra Doğum Yapmaya Başladı

TAKİP ET

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 8 aylık hamile eşini Bıçaklayarak öldüren cani koca tutuklandı. Canik Hoca'nın emniyette verdiği ifade ortaya çıkarken söyledikleri kan dondurdu. Katil koca, "Bıçağı sırtına soktum, 'Ben doğum yapıyorum' diye bağırdı" dedi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 8 aylık hamile eşini Bıçaklayarak öldüren cani koca tutuklandı.  Canik Hoca'nın emniyette verdiği ifade ortaya çıkarken söyledikleri kan dondurdu.  Katil koca, "Bıçağı sırtına soktum, 'Ben doğum yapıyorum' diye bağırdı"  dedi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Geçtiğimiz aylarda 8 aylık hamile eşi Sezen Alkan'ı bıçaklayarak öldüren ve daha sonra tutuklanan Barış Alkan'ın ifadesi ortaya çıktı.  Cani koca ifadesinde, "Elimdeki bıçağı eşimin sırtına bir defa soktum, çıkardım. Sonrasında eşim anneme 'Anne ben doğum yapıyorum' diye bağırdı. İyice kendimi kaybederek eşimi boynundan, diğer hatırlamadığım yerlerinden defalarca bıçakladım" dedi. 

KADIN ÖLMÜŞ BEBEK KURTARILMIŞTI
30 Mayıs Çarşamba günü öğle saatlerinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen olayda inşaat işçisi Barış Alkan 3 çocuğuna 8 aylık hamile olan eşi 23 yaşındaki Sezen Alkan'ı kulağını ve burnunu kestikten sonra defalarca bıçaklayarak öldürmüştü.  Sağlık ekiplerinin eve geldiklerinde yaptıkları kontrol sonucunda genç kadının öldüğü belirlenirken, kadın hemen hastaneye kaldırılarak bebek Sezeryanla alınmış ve Hayata tutulmuştu. 

AĞAÇ KOVUĞUNDA SAKLANIRKEN YAKALANDI
Olaydan sonra kaçan cani koca Güvenlik güçleri tarafından ilçeye 8 kilometre uzaklıkta bulunan Kızılçubuk mevkiinde bir ağaç kovuğunda saklanırken yakalanmış Daha sonra da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

CİNAYET ANINI TÜM DETAYLARIYLA ANLATTI
Barış Alkan ifadesinin devamında kendisinin çalışmak için Çanakkale'ye gittiğini Bu sırada eşinin 3. çocuklarına hamile olduğunu ve 7 - 8 ay süre geçtikten sonra eşinin kendisine telefonda onu sevmediğini söylediğini ve bunu aldatıldığına yorduğunu söyledi.  Cani koca ifadesini devamında; "Eşimin cep telefonu hattı benim adıma kayıtlı olduğu için hattı kendi telefonuma yönlendirdim. Eşimi gizli numaraların aradığını gördüm. Eşim sürekli beni sevmediğini, kadın sığınma evine gideceğini ya da o... olacağını söylüyordu. Ben de eşime haber vermeden 30 Mayıs'ta öğlen saatlerine doğru Sarıkamış'a geldim. Eve gittiğimde eşim, annem ve komşular bahçede oturuyorlardı. Eşimi konuşmak için eve çağırdım. Arkamızdan annem ve komşularda girdi. Bana sürekli 'bırak, günahtır, yazıktır' şeklinde sözler söylüyorlardı. Eşim bir anda panik yaparak evden kaçmak istedi. Eşimi tutunca babam eve girdi. Bana bir anda vurmaya başlayarak 'bırak kızı, yazıktır' diyorlardı.” dedi.

 

kars sarıkamış kadın cinayeti cani koca 8 aylık hamile eşini öldürdü