Karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı İranlı gencin hayatı karardı

TAKİP ET

Kütahya'da üzücü bir kaza meydana geldi. İran uyruklu Husein Shahap Rezai (16), yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde Kütahya-Tavşanlı karayolu yan yolda meydana geldi. Zeynep Adıgüzel'in kullandığı 43 ACU 011 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Husein Shahap Rezai'ye çarptı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonucunda Rezai'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç gencin hayatı, kaza yerinde sonsuz bir karanlıkla son buldu. Rezai'nin cansız bedeni, polis incelemesinin ardından otopsi için Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sürücü Zeynep Adıgüzel ise ifadesi alınmak üzere Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma ise hala devam etmektedir.

Bu acı olay, genç yaşta hayatını kaybeden Husein Shahap Rezai'nin yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu trajik bir şekilde hayatını kaybetmesiyle gerçekleşti. İran uyruklu genç, umut dolu hayalleriyle dolu bir gelecek için yola çıkmışken kaderin acı bir sürpriziyle karşılaştı. Kütahya'da yaşanan bu elim kaza, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Kazanın ayrıntıları incelenerek, sorumluların cezalandırılması için soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.

Kütahya trafik kazası ölüm haberi