Kars Valisi'nden Kayıp Seda Nur ile İlgili Flaş Açıklama

TAKİP ET

Kars'ın Kağızman ilçesinde geçtiğimiz pazar günü ortadan kaybolan ve arama çalışmalarına rağmen hala bulunamayan 9 yaşındaki Sedanur ilişkin Kars Valisi Rahmi Doğan açıklama yaptı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde geçtiğimiz pazar günü ortadan kaybolan ve arama çalışmalarına rağmen hala bulunamayan 9 yaşındaki Sedanur ilişkin Kars Valisi Rahmi Doğan açıklama yaptı.

Kars Valisi Rahmi Doğan 9 yaşındaki kız çocuğunun kaybolmasına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada aramaların sürdüğünü belirterek, "Paslı köyünde kaybolan kız çocuğumuzla ilgili çok ciddi bir ekip oluşturduk, bugün birtakım takviyeler yaptık."  ifadelerini kullandı.

KÖYDE KAYBOLMA İHTİMALİ DÜŞÜK
Çocuğun köyde kaybolma ihtimali düşük olduğunu söyleyen Doğan, "Çocuğun kaybolduğu köyü zaten gördünüz. Çocuğun kaybolma ihtimalinin çok düşük olduğu bir alan. O yüzden farklı gelişmelerin de olabileceğini düşünerek araştırmalarımızı o yönde takip ediyoruz. Bir netice alacağımızı düşünüyoruz,  şüphelendiğimiz kişilerle ilgili tahkikatımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde netice alacağımızı tahmin ediyorum."  dedi.

 "SAHTE BİR KİMLİKLE DOLAŞIYOR"
Gözaltına alınan şüpheliye ilişkin bilgiler da veren Doğan, şüphelinin sahte kimlikle dolaştığınA dikkat Çekerek, "Adli makamların kararı doğrultusunda ifadelere göre alınan bir kişi var. Onun sorgusu devam ediyor ama ne çıkar, olayla ne kadar bağlantılıdır, o hususu bilmiyoruz. Kendisi zaten eski hükümlü. Normalde tamamlanmamış bir kişi.  Yarı açık cezaevinde kalan süresini tamamlaması gerekirken sahte bir kimlikle dolaşıyor. Çocukların verdiği ifadede de olayın olduğu anda onun da orada olduğu yönünde bilgi var ve araştırmalarımız da o kişi üzerinde yoğunlaştı. Takip ediyoruz. İnşallah çocuğumuzu sağ salim bir şekilde ailesine kavuştururuz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Köyde çocuğun bulunması için jandarma arama kurtarma timlerinin de katıldığı çalışmalar sürüyor.

 

KARS valisi kars valisi kayıp sedanur son dakika kağızman