Kars Ardahan Yarın Okullar Tatil Mi 13 Aralık Kars Ardahan Kar Tatili

TAKİP ET

Kars Ardahan Yarın okullar tatil mi? Bölgede yaşayan öğrenciler Kars Ardahan kar tatili için arama yapmaya başladı bile. Peki, 13 Aralık Kars Ardahan kar tatili için Valilik ya da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı mı? Kars Ardahan yarın okullar tatil olacak mı?

Kar yağışı Bugünden itibaren Türkiye'yi etkisi altına aldı ve hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Kar yağışının etkili olması ile birlikte birçok ilde de okullar yarın tatil mi sorusu gündeme geldi. Özellikle Kars ve Ardahan'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Kars Ardahan yarın okullar tatil oldu mu sorusu öğrenciler tarafından çok aranıyor. 13 Aralık Kars - Ardahan kar tatili var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından hava sıcaklığı bütün yurtta 2 ila 8 derece arasında azaldı. Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Kars ve Ardahan'da kar yağışı etkisini arttırdı. Kars ve Ardahan'da Dün başlayan ve Gece saatlerinde de devam eden kar yağışı hala aralıklarla etkisini sürdürüyor. Kar yağışı zaman zaman Türkiye'ye dönerken Kent geneli beyaza büründü. Özellikle görüşmesi mesafesinin düşmesi Yollardaki kayganlaşma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Olumsuz hava şartları nedeniyle Kars Iğdır yolunda ilerleyemeyen bazı sürücüler geri döndü.

KARS VE ARDAHAN YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kars ve Ardahan genelinde kar yağışı etkisini arttırınca öğrencilerde internet üzerinde Kars'ta Yarın okullar tatil mi Ardahan da yarın okullar tatil mi gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Bu iki yıl için Henüz bir kar tatili yapılmadı.