'Karnım Şiş' Dedi, Doğurduğu Bebeğini Öldürdü

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 19 yaşındaki genç kız ailesinden gizlediği hamileliği sonucu evde gizli gizli doğum yaptı. Bunun üzerine bebeğini öldürdüğü öğrenilen cani anne anlattıklarıyla kan dondurdu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hamile klan genç kadın ailesinden bu durumu aylarca gizledi. Karnının şişmesinin ardından düzenli bir şekilde adet olmadığını ve bu yüzden şişlik sorunu yaşadığını dile getirdi. Bunun üzerine aile durumdan şüphelenmedi. Genç kadın evde tek başınayken bebeğini dünyaya getirdi. Ardından bebeği ağlamasın diye ağzını kapatarak bebeğinin ölümüne sebep oldu. Korkunç cinayetin ardından sevgilisi ise durumu doğruladı. 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 19 yaşındaki bir genç kız evinde yalnız olduğu sırada bir bebek dünyaya getirdi. Ailesinin durumu anlamaması için bebeğin ağzını kapatmak istedi. Nefessiz kalan minik bebek hayatını kaybetti. Ardından hastaneye giden genç kız bebeğinin ölü olarak dünyaya geldiğini anlattı. 

BABASI OLDUĞUNU KABUL ETMEDİ

Çelişkili ifadelerinden dolayı hemen polis ekiplerine haber verildi. Emniyette ifadeye alınan genç kız bebeğinin canlı doğduğunu itiraf etti. Bunun üzerine adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından ise tutuklandı. Sevgilisi ise ifade verdi. Hamileliği ve anlatılanları doğrularken bebeğin babası olmadığını iddia etti. 

Doğum sonrası kanı gören ailesine ise aylar sonra ilk kez adet olduğunu söylemiş. Bebeğin babası olduğu iddia edilen kişi ise aralarında bir ilişkinin olduğunu kabul etti. Ancak bebeğin kendisinden olmadığını iddia etti. Bunun üzerine Adli Tıp Kurumu tarafından DNA testi yapılmasına karar verildi. Konu hakkında geniş çaplı soruşturma devam ediyor. 

bebek tekirdağ öldürdü