Karısıyla İlişkiye Girerken Başka İsmi Sayıklayan Adamın Savunması Ağızları Açık Bıraktı

TAKİP ET

Hayatta Her Şey Var isimli programa bağlanan bir kadın kocasının uyurken ve ilişkiye girerken başka bir kadının ismini sayıkladığını anlatınca hem ekran başındakiler hem de stüdyodakiler şaşkınlığını gizleyemedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ve yapılan açıklamalarla insanları hayrete düşüren Hayatta Her Şey Var isimli programda canlı yayına bağlanan bir kadın şok bir itirafta bulundu. İsmini vermeden canlı yayına bağlanan kadın kocasının kendisini aldattığını ve bir sevgilisi olduğunu anlattı. Buna rağmen kocasından ayrılmayan kadın kocasının kendisi ile birlikte olduğu sırada ise sevgilisinin ismini sayıkladığını anlattı. 

İsmini vermek istemeyen kadının yapmış olduğu itiraf stüdyoda bulunanları ve ekran başındakileri büyük şaşkınlığa sürükledi. Programın sunuculuğunu gerçekleştiren Nur Viral ise programda yapılan itiraf sonrasında şaşkınlığını gizleyemedi. Eşinin kendisini aldattığı kadının ismini uykusunda sürekli olarak sayıkladığını anlattı. 

'AT YARIŞINDAKİ ATIN İSMİNİN NAZ OLDUĞUNU ANLATIYOR'

Eşinin uykusunda sürekli olarak başka bir kadının ismini sayıklamasına dayanamayan kadın bir süre sonra duruma tepki göstermeye başlamış. Bunun üzerine kocasına durumu sorduğu zaman yapmış olduğu savunma ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Kocasına durumu sorduğu zaman kocasının kendisine 'Ben kadın ismi sayıklamıyorum. Rüyamda at yarışı oynuyordum. Oynadığım atın ismi Naz' diyerek ilginç bir savunmada bulunmuş. Aradan birkaç günün geçmesinin ardından gece birlikte olduklarını ve sonra tekrar uyuduklarını anlatan kadın uykusunda kocasının yeniden 'Seni çok özledim Naz' diye sayıkladığını duydu. Canlı yayına bağlanan kadın yaptığı itiraflarda ve kocasının ilginç savunmasıyla herkesi dumura uğrattı. Son olaylardan sonra aldatıldığından emin olan kadının evi terk ettiği öğrenildi. 

hayatta her şey var itiraf aldatma