Karısının Sevgilisiyle Evde Karşılaştı! Sonrası ise Dehşet...

TAKİP ET

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda Evinde ölü bulunan adamın cinayete kurban gittiği belirlendi. Evde Karısının sevgilisi ile karşılaşan adam burada çıkan arbede sonucunda hayatını kaybetti.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda Evinde ölü bulunan adamın cinayete kurban gittiği belirlendi. Evde Karısının sevgilisi ile karşılaşan adam burada çıkan arbede sonucunda hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Cuma günü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda alınan bilgilere göre eşi ve çocukları ile birlikte yaşayan Halil k.  işe gitmek için sabah saatlerinde evden çıktım. Fatoş K.  ise kocasının elden çıkmasının ardından Çocuklarını bir akrabalarının evine bırakarak Deniz O.’yu eve aldı.  ikili bir süre evde beraber olduktan sonra Fatoş K.,  çocukların olmak için evden ayrıldı Bu sırada sevgilisi evde beklemeye başladı.  O gün işten erken çıkan Halil k Eve geldiğinde Deniz O.  ile karşı karşıya kaldı. Deniz O. ile koca Halil K. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, karısının sevgilisini tarafından darp edilen talihsiz koca aldığı yumruk darbeleriyle yere yığıldı. Deniz O.  Bunun üzerine panik diyerek Yerde yatan kocayı kaldırarak koltuğa yerleştirdi Daha sonra da adamın karısının telefonuna, “Ben dışarıda kavga ettim. Dişim falan kırıldı. Yüzüm hep kan. Eve gel pansuman yap” şeklinde mesaj attı.

KOCASINI ÖLÜ BULDU
Fatoş K. bu mesajın ardından eve gelerek kocasını koltukta hareketsiz yatarken buldu. Deniz O.’yu da kocasının yanında gören genç kadın Kocasının nabzını kontrol etti ve atmadığını fark edince panik oldu. Deniz O. ise kadını sakinleştirdi ve birlikte evi temizlediler. Deniz O. bu sırada evde bulunan çöpleri de alıp kaçarken, Fatoş K. durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri kısa süre içerisinde olay yerine ulaşırken, Halil K.'nın öldüğü belirlendi.  Halil K.'nın vücudunda darp izleri olduğunun fark edilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine geldi ve olay yerinde inceleme yaptı.

 

ankara yenimahalle yasak aşk cinayet son dakika