Karısının Sevgilisine Tecavüz Edip İç Çamaşırı Giydirmişti! Mahkeme Rezil Olayla İlgili Kararını Verdi

TAKİP ET

Gaziantep'te karısıyla ilişki yaşadığını öğrendiği adama tecavüz ettikten sonra iç çamaşırı giydiren koca hakkında mahkeme kararını verdi. Olayı gerçekleştiren koca, karısı ve ona yardım eden arkadaşları tutuklandı.

Gaziantep’te karısıyla ilişki yaşadığını öğrendiği adama tecavüz ettikten sonra iç çamaşırı giydiren koca hakkında mahkeme kararını verdi. Olayı gerçekleştiren koca, karısı ve ona yardım eden arkadaşları tutuklandı.

Olay, Gaziantep’te meydana geldi. E.S isimli kadınla internetten tanışan ve ikamet ettiği Hatay İskenderun’dan kadını görmek için Gaziantep’e gelen F.A, burada sevgilisinin kocası tarafından tecavüze uğradıktan sonra kadın iç çamaşırı giydirilerek videoya çekilmişti. Mahkeme adama tecavüz eden ve zorla iç çamaşırı giydirerek videoya çeken koca ve ona yardım eden arkadaşları hakkında kararını verdi.

TECAVÜZ EDEREK İÇ ÇAMAŞIRI GİYDİRMİŞTİ

Yaklaşık 1 senedir internet üzerinden tanıştığı E.S isimli evli bir kadınla ilişki yaşayan F.A, kadını görmek için Gaziantep’e geldiğinde kadının kocası ve yanındaki arkadaşları tarafından bir araca bindirilerek ıssız bir yerde tecavüze uğramış ve kadın iç çamaşırı giydirilerek videoya çekilmişti. Olay sonrasında yakalanarak gözaltına alınan E.S, onun kocası, kocasının arkadaşları Ö.D ve Ö.K mahkemeye çıkarıldı ve verilen kararla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Gazianatep Karısının sevgilisine tecavüz eden koca Mahkeme ne karar verdi Gaziantep haberleri Hatay