Karısının Eve Erkek Aldığını Kameradan Görüp Polise İhbar Etti

TAKİP ET

Antalya'da öğretmen H.S., eşi M.S.'nin, Eve erkek aldığını yerleştirdiği kameradan gördüğü iddiasıyla polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri evde kimse olmadığını belirleyerek kadına ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürdü.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi güvenlik Mahallesi'ndeki bir apartmanın 1. katında bugün saat 10.30 sularında meydana gelen olayda Korkuteli ilçesinde öğretmen olarak çalışan H.S.,  bir çocuk annesi eşi M.S.'nin Başka bir erkekle kendisini aldattığını bunu da eve yerleştirdiği kameralardan gördüğünü belirterek polise ihbarda bulundu. Kibar ihbar üzerine kısa sürede adrese ulaştıklarında evde kadından başka kimse olmadığını belirledi.
Kadının annesi olayı duyarak eve geldi ve damadına tepki gösterdi. Anne kızının öyle bir insan olmadığını belirterek, Bir ay önce 'Ayrılalım' diyordu. Kızım da arada çocuk olduğu için istemiyordu. Ben onu Antalya'ya rezil edeceğim" sözleriyle tepki gösterdi. Polis ekipleri ifadesine başvurmak üzere genç kadını Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.  Genç kadının burada verdiği ifadede K.A. adlı kişiyi eve aldığını söylediği belirtildi.

antalya muratpaşa aldatma