Karısını TV Programında Arayan Adama Şok Üstüne Şok! Karısı ve 2 Adam Daha...

TAKİP ET

Bebeğiyle birlikte evden kaçan karısını bir televizyon programında arayan Mesut G., şaşkına çeviren gerçeği canlı yayında öğrendi. Ben Mesut G. evden kaçan eşinin Cemil A. ile evlendiğini ve bebeğinin de kendisinden olmadığını öğrendi. Üstelik kocasından kaçıp başka biriyle evlenen kadının bir de sevgilisi varmış.

Önceki gün bir televizyon programında yaşanan olay akıllara durgunluk vardı. Televizyon programına katılan Mesut G., 3 ay önce doğum yapan ve daha sonra evden kaçan eşi Gülcan G.'nin peşine düştü. Yapılan aramalar sonucunda evden kaçan kadının yeri tespit edildi. Mesut G. izini sürdüğü karısının bulunduğu apartmana girdikten sonra 2. katta eşinin ayakkabılarını gördü. Daha sonra kapı çalındı ve açan kişiden eşini çağırmasını istedi. Genç adam o anda acı gerçekle karşı karşıya geldi. Çünkü kapıyı açan kişi Gülcan G.'nin oğlunun karısı olduğunu ve bir torunu olduğunu söyledi. Daha sonra kapıya gelen Gülcan G.'ye, "Çocuk kimden?" diye sorunca aldığı yanıt Karşısında bir kez daha çok yaşadı.  Gülcan G. "Birlikte yaşadığım sevgilim Cemil A.'dan" dedi.

BİR DE SEVGİLİSİ VARMIŞ

Yeniden stüdyoya gelen genç adam Yaşadıklarına hala İnanamadığını belirterek 3 aylık olan çocuğu görmek istediğini söyledi. Mesut G. "Çocuk benden mi, yoksa o adamdan mı bilmiyorum"  diyerek gözyaşlarına boğulurken Bu sırada programı arayan Gülcan G. ise "Benim bir ailem var. Cemil A. benim kocam. Onun fotoğrafını kaldırın. Kendisi rahatsız oluyor. Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum da Cemil A.'dan. DNA testi yapılabilir"  ifadelerini kullandı. Bu sırada telefonla canlı yayına bağlanan Gülcan G.'in annesi de Mesut G.’nin yanında olduğunu belirterek, "Sen benim evladımsın, başı eğilecek biri varsa o da kızımdır" dedi. Sunucu ise programı birçok ihbar geldiğini belirterek, "Gülcan G., Mesut'la evlenene kadar Davut isimli biriyle beraberdi. Aynı zamanda hayatında şu anki sevgilisi Cemil A. da vardı" dedi ve söz konusu fotoğrafları canlı yayında paylaştı.

 

tv programı karısını arayan adam şok