Karısını Pazarlarken Tutuklandı!

TAKİP ET

Samsun'da karısını erkeklere para karşılığında pazarlayan bir koca polis tarafından yapılan takip sonrasında yakalanırken mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'da karısını erkeklere para karşılığında pazarlayan bir koca polis tarafından yapılan takip sonrasında yakalanırken mahkeme tarafından tutuklandı. 

Samsun'un Canik ilçesinde akıl almaz bir olay yaşandığı öğrenildi. Bölgede bulunan ve uzun zamandır evli olan çift hakkında çevreden gelen şikayetlerin artmasının ardından konu hakkında emniyet tarafından bir soruşturmanın açıldığı öğrenildi. 

38 yaşındaki B.Y. isimli adamın bir süredir çevredeki pek çok erkeğe ve arkadaşlarına para karşılığında karısını pazarladığı öğrenildi. Gelen şikayetlerin artmasının ardından bir inceleme başlatıldı. Fuhuş yaptırdığı belirlenen koca ise bu süreçte emniyet güçleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı. 

KARISINA FUHUŞ YAPTIRIYOR

Samsun'un Canikli ilçesinde yaşayan karı koca hakkında çeşitli şikayetlerin artmasının ardından konu hakkında bir araştırma yapıldı. 38 yaşındaki adam bir süredir Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yakın takibe alınmıştı. Gözaltına alınan adamın verdiği ifadeler doğrultusunda olayın doğru olduğu anlaşıldı. İfadesi alınan koca daha sonra savcılık tarafından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından verilen karar sonrasında tutuklanarak ceza evine gönderildiği öğrenildi. Fuhuş için yer temin ettiği, kişilere aracılık yaptığı ve bu kişinin resmi nikahlı karısı olması sebebiyle T tipi kapalı ceza evine gönderildiği öğrenildi. 

fuhuş samsun karısını pazarladı