Karısını Öldürüp Kanlı Elleriyle Sosyal Medya'dan Canlı Yayın Yapan Adam Söyledikleriyle Şok Etti: "Kocasını Kızdıranın Sonu Böyle Olur!"

TAKİP ET

Almanya'da yaşayan Suriyeli göçmen bir adam karısını öldürdükten sonra sosyal medya hesabı Facebook'tan canlı yayın yaparak kanlı ellerini göstere göstere kocalarını kızdıran kadınlara mesaj vermek istediğini söyledi.

Almanya’da yaşayan Suriyeli göçmen bir adam karısını öldürdükten sonra sosyal medya hesabı Facebook’tan canlı yayın yaparak kanlı ellerini göstere göstere kocalarını kızdıran kadınlara mesaj vermek istediğini söyledi. 

Suriyeli olduğu öğrenilen ve Almanya’ya göç eden Abu Marwan isimli cani adam, karısını bıçakla öldürdükten sonra kanlı elleriyle sosyal medya hesabı Facebook’tan canlı yayın yaparak söyledikleriyle dehşete düşürdü. 

BOŞANMIŞLAR

Cani adamın bir süre önce boşandığı karısını Lübnan2lı başka bir adamla evlenmek istediği için öldürdüğünü söyledi. Karısını öldürdükten sonra ellerindeki kanı göstere göstere Facebook’tan canlı yayın yapan adam, karısını bıçak darbeleriyle öldürdüğünü de yine canlı yayından itiraf etti.

12 YAŞINDAKİ OĞLUDA YANINDAYDI

41 yaşında olduğu öğrenilen cani adam, kısa bir süre önce boşandığı 37 yaşındaki karısını tam 5 kez bıçaklayarak 12 yaşındaki oğlunun yanında yaptığı canlı yayında n sonra küçük oğlunuda alıp kayıplara karıştı. 

‘KOCASINI KIZDIRANLARIN SONU BÖYLE OLUR’

Oğluyla birlikte kaçan cani kocanın evdeki küçük kızının olup biteni görmesinin ardından polise her şeyi anlatmasıyla kaçtığı yerde bulunarak yakalandığı öğrenildi. Abu Marwan isimli katil adamın, Facebook üzerinden yaptığı canlı yayında, ellerindeki kanı göstere göstere, ‘Kocalarını kızdıran kadınların sonu böyle olur’ diyerek Facebook arkadaşlarının hepsinin yayınladığı videoyu paylaşmalarını istedi. 

 

Dünya haberleri Suriye Almanya Karısını öldüren koca Kanlı el Facebook Canlı yayın