Karısını Öldürüp 'Hayvanlığım Tuttu' Dedi

TAKİP ET

83 yaşındaki Bilal Aksakal 76 yaşındaki karısı esme Aksakal'ı öldürdü. Savunması ise pek çok kişiyi şaşırttı.

83 yaşındaki Bilal Aksakal 76 yaşındaki karısı esme Aksakal'ı öldürdü. Savunması ise pek çok kişiyi şaşırttı. 

İstanbul Sarıyer'de korkunç bir koca dehşeti yaşandı. İki ay önce Bilal aksakal isimli 83 yaşındaki adamın yıllardır evli olduğu 76 yaşındaki karısı Esme Aksakal'ı 4 kez farklı yerlerinden bıçaklayarak feci şekilde öldürülmüştü. Dava sürecinin başlaması ile birlikte yargılamasına başlandı. 

Duruşma sırasında verdiği ifadeler ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. Verdiği ifadesinde ağlarken aynı zamanda 'O an ne yaptığımı bilmiyorum. Hayvanlığım tuttu. bir robot gibi bıçağı aldım ve hiç düşünmeden sapladım' ifadelerini kullandı. Eşinin ailesinin de duruşmada şikayetçi oldukları gerekçesi ile duruşmada hazır oldukları öğrenildi. 

YAŞLI ADAMIN SAVUNMASI BÜYÜK ŞAŞKINLIĞA SEBEP OLDU

Almanya'da yaşayan yaşlı adam karısı ile yaşadığı tartışma sonrasında karısını feci halde öldürdü. Bunun ardından karısının başka bir adamla mesajlaştığını iddia etti. Bunun ardından öldürülen kadının ailesi ise yaşlı kadının eşinden sürekli olarak şiddet gördüğünü iddia ettiler. Bir yıldır anlaşmazlık yaşadıklarına şahit olan aile sürekli olarak Esme Aksakal'ın ölümle tehdit edildiğini iddia ettiler. Hatta anlatılanlara göre kocasının kadına sürekli olarak 'Seni Türkiye'de mi öldüreyim yoksa Almanya'da mı öldüreyim' dediğini anlattılar. Mahkeme tarafından ise yaşlı adamın tutukluluk haline devam edilmesine karar verildi. 

yailı adam karısını öldürdü ilginç savunma