Karısını Bıçaklayan Adamı Gören Kadın Hemen Silahını Çekti!

TAKİP ET

Çorum'da boşanma aşamasında olduğu 5 yıllık eşi Muzaffer B.'nin Bıçaklı saldırısında yaralanan 28 yaşındaki Sakine B., yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Kocasının kendisine saldırdığını sırada bir kadının kurusıkı tabanca ile havaya ateş etmesi sırasında kocasını kaçtığını söyleyen talihsiz kadın, "Bana saldırdı, yere düştüm. Vuruyor sandım, meğerse bıçaklıyormuş. Kanlar içinde kalmıştım. Silah sesi duydum, o kaçıp gitti. Hayatımı, havaya ateş eden o kadına borçluyum" dedi.

Çorum'dan Gülabibey Mahallesi Hasan Paşa Sokak'ta 23 Şubat tarihinde meydana gelen olayda bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sakine B., bir süredir ayrı  yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşiyle sokakta karşılaştı. Boşanma davaları devam eden çift arasında tartışma başladı.

28 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine yanında bıçak bulunan bıçakla eşine saldıran Muzaffer B., genç kadını 28 yerinden yaraladı. Ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın ambulansla Hitit Üniversitesi Erol olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyatından İki çocuk annesi kadının tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Saldırgan koca ise polis tarafından yakalanarak tutuklandı.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan kadın sokak ortasında yaşadığı dehşeti anlattı. Kocasının kendisine saldırdığı sırada olayı gören bir kadının kuru sıkı tabancayla havaya ateş etmesi sonucu kocasının karısını söyleyen Sakine b. "Bir süre önce Muzaffer B. ile yollarımızı ayırdık, anlaşmalı boşanma davası açtık. Evime gitmek üzere yola çıktım. Muzaffer B., ara sokağa geldiğimde bana saldırdı, yere düştüm. Bana vuruyor sandım, meğerse beni bıçaklıyormuş. Üstüm başım kan içinde kalmıştı. Sonra bir silah sesi duydum, o kaçıp gitti. Etrafımda insanlar toplanmaya başladı..."
"Ambulans çağırın, polise haber verin diyorlardı. Ambulans geldi. Canım çok yanıyordu. Hastaneye götürüldüm. Sonrasını pek hatırlamıyorum. 5 yıl mutfakta yemek yapmakta kullandığım ekmek bıçağı ile beni öldürmeye kalkışmış. Bıçaklarken ağzımı açıp tek bir laf bile edemedim. Eğer ben şimdi yaşıyorsam, bıçaklama anına tanık olan çevredeki bir kadına hayatımı borçluyum. Saldırıyı gören o adını bilmediğim kadın, kurusıkı tabancayla havaya ateş açmış, Muzaffer B. de bırakıp kaçmış. Allah o kadından razı olsun." dedi.

Çorum kadına şiddet saldırı son dakika son dakika haberi