Karısını Bekar Olarak Tanıtıp Erkekleri Dolandırmışlar!

TAKİP ET

Müge Anlı programında işlenen yeni bir dolandırıcılık olayı ağızları açık bıraktı. Evlendiği kadını bekar olarak tanıtıp erkekleri evlilik vaadi ile kandıran dolandırıcılık çetesi mağdurları yaşadıklarını anlattılar.

Müge Anlı programında işlenen bir dolandırıcılık olayları akıllara durgunluk verdi. Erkekleri evlilik vaadi ile kandıran çetenin detayları gelen ihbarlarla birlikte ortaya çıkınca ekran başındaki herkes büyük şok yaşadılar. Kılık değiştirme yöntemi ile ülkenin pek çok bölgesinde evlenmek isteyen erkekleri çeşitli bahanelerle kandırdıkları ve paralarını alarak büyük vurgun gerçekleştirdikleri öğrenildi. Programda işlenen konuyu gören pek çok kişi canlı yayına bağlanarak başlarına gelenleri anlatmaya başladılar. 

İsmi Hilal Çam olarak bilinen kadının yanında kendisini dayısı olarak tanıtan kişinin ise aslında kocası olduğu bazı dolandırılan kişiler tarafından iddia edilmeye başlandı. Yaşlı adamları da genç erkekleri de çeşitli bahanelerle kandıran dolandırıcılık çetesinin canlı yayına çıkmaya cesaret edemeyen pek çok kurbanının olduğu belirlendi. 

DOLANDIRICININ ABLASI CANLI YAYINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Evlilik vaadi ile dolandırıcılık yapan genç kadının ablası canlı yayına katıldı. Dolandırıcılık yapan kişinin kız kardeşi olduğunu anlattı. Ayşe Gökdemir isimli kadın yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu ve kız kardeşini bu çetenin elinden kurtarmak için çok çalıştığını gözyaşları içerisinde anlattı.

NASIL DOLANDIRDIKLARINI ANLATTI

Canlı yayına katılarak ismini açıklamak istemeyen bir kadın dolandırıcılık yöntemlerini açıkladı. Dolandırıcılık yapacakları bölgede gerçek bir evliliğe vesile olarak genel olarak güven kazanmaya çalıştıkları öğrenildi. Ardından sahte anne ve baba ayarlayarak dolandırıcılık olayını gerçekleştirdikleri öğrenildi. Ülkenin 81 ilinde dolandırıcılığa devam ettikleri öğrenildi. 

müge anlı dolandırıcılık evlilik vaadi