Karısını Balyozla Öldüren Adamın Savunması Pes Dedirtti!

TAKİP ET

Çorum'da 40 yıllık karısını kafasına balyoz burarak feci şekilde öldüren adamın mahkemede yapmış olduğu savunma büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Çorum'da 40 yıllık karısını kafasına balyoz burarak feci şekilde öldüren adamın mahkemede yapmış olduğu savunma büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Çorum'da korkunç bir cinayet meydana geldi. 64 yaşındaki Ali Bicil isimli adam 40 yıldır evli olduğu 64 yaşındaki karısı Hanife Bicil'i feci şekilde öldürdü. İşlenen korkunç cinayetin ardından mahkemede yapmış olduğu savunmanın daha dikkat çekici olduğu belirtildi. 

Yargılandığı davada karısının başına balyozla vurarak feci şekilde ölümüne sebep olan kocanın savunması sırasında 'Sürekli burnuma kan kokusu geliyor. Sanırım seni öldüreceğim' gibi ifadeler kullandığını belirtti. Tehditlerden sıkılan kocanın ise sinirli olduğu bir anında kendisini kaybederek karısını öldürdüğünü belirtti. 

SAVUNMASI ŞAŞKINLIĞA SEBEP OLDU

Çorum'da geçtiğimiz Nisan ayında meydana gelen olay sonrasında 4 çocuk annesi olan Hanife Bicil ile kavga etmeye başlayan Ali Bicil tartışmanın sonunda sinirlerine hakim olamayarak balyozla eşinin kafasına vurdu. Ardından 40 yıllık karısının balyoz darbesi ile öldüğünü anladı. Karısının ölümünden sonra polis merkezine giderek suçunu itiraf etti. Sonrasında polise teslim oldu. Hakkında işlem yapıldıktan sonra mahkemeye çıkarılan yaşlı adamın tutuklu yargılanmasına karar verildi. Hakkında 'Eşini kasten öldürme' suçundan dolayı ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldığı belirlendi. Savunmasını yaparken karısının psikolojisinin bozuk olduğunu öne sürerken kendisine hakaretler ve küfürler ettiğini belirtti.

koca dehşeti 40 yıllık karısını öldürdü çorum