Karısını 300 Defa Aldattı, Yaptığı Marifetmiş Gibi Canlı Yayında Anlattı

TAKİP ET

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunduğu 'Hayatta Her Şey Var' programında her geçen gün yeni ve ilginç olaylar yaşanıyor. bugün programın canlı yayınına bağlanan bir izleyici, Bugüne kadar karısını yaklaşık 300 defa aldattığını ve bir hafta içinde 4 ayrı kadınla beraber olduğunu söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta herşey var programının canlı yayınına telefonla bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir erkek izleyici, 16 yıllık evliliği içerisinde karısını en az 300 defa aldattığını söyledi.

"EŞİMİ, KINA GECESİNDE ALDATTIM"

Adam yaptığı açıklamalarla hem sunucu hem de izleyenleri şoke ederken, "Benimkisi çok farklı bir durum. Kendimle savaşıyorum adeta bu konuda. Bizim oralarda düğünler üç gün sürer, cumadan başlar pazar biter. İstanbul'dan eşimle evlenmek için gittiğimde bile eşimi kına gecesinde aldatmıştım" dedi

"HALA EŞİMİ ALDATIYORUM"

Hala eşini aldattığını ve hiç Şef alamadığını söyleyen adam,  bir şekilde eşinin kendisini aldattığını öğrendiğini belirten psikolog Selin karacehennem ise bu konu hakkında, "O zaman neden evlendiniz?' diye sordu, adam ise bu soruya "Evlenmenin farklı bir şey olduğunu düşünüyorum. Şu anda eşimle mutluyuz. İyi bir baba olduğumu da düşünüyorum, ama hala eşimi aldatıyorum" yanıtını verdi.

"BİR HAFTA İÇİNDE 4 AYRI KADINLA BERABER OLDUM"

İzleyenleri şoke eden açıklamalar yapmaya devam eden erkek izleyici, "Eşimi neden aldattığımı bilmiyorum. Sizi de bu yüzden aradım. 300 kere aldatmışımdır. 15 gün önce bir hafta içinde 4 ayrı kadınla beraber oldum. Bu durumdan ben de muzdaribim. Bazen kendimi muhasebeye çekiyorum. Bunun etik olmadığını da biliyorum" dedi. Psikolog ise bunun bir hastalık olduğunu ve doktora gitmesi gerektiğini söyledi.

Hayatta herşey var nur viral son dakika son dakika haberi