Karısından Korktuğu İçin Dışarı Çıkamıyor

TAKİP ET

Kayseri'de 10 yıllık eşinden şiddet gördüğü için boşanan Recep Yıldız eski eşinden sürekli tehdit aldığı gerekçesi ile artık sokağa çıkamadığını dile getirdi.

Kayseri'de 10 yıllık eşinden şiddet gördüğü için boşanan Recep Yıldız eski eşinden sürekli tehdit aldığı gerekçesi ile artık sokağa çıkamadığını dile getirdi. 

Kayseri'de yaşayan 10 yıllık evli olan 38 yaşındaki Recep Yıldız evliliği boyunca karısı ile şiddetli geçimsizlik yaşandığı ifade edilmişti. Yaşanan tartışmaların sonucunda eski karısından evliliği boyunca şiddet gördüğünü dile getiren talihsiz adam olanlara daha fazla dayanamadığı için mahkemeye başvurdu. Şiddet gördüğü ve şiddetli geçimsizlik yaşadığı gerekçesi ile kısa sürede boşandığı öğrenildi. 

Son olarak boşanmadan hemen önce yaşanan tartışmada karısının kendisine bıçakla saldırmasının ardından canını kurtarmak adına evden kaçtığı öğrenildi. 

TEHDİT EDİLDİĞİNİ İDDİA EDİYOR

Boşanma davası açtığı için de defalarca şiddete uğradığını belirten talihsiz adam boşanmanın ardından rahata ereceğini düşünmüştü. Ancak boşanma sonrasında da bir türlü rahat edemediği öğrenildi. Evliliği boyunca işsiz kaldığında, para kazanamadığında sürekli olarak eşinden şiddet gördüğünü, zaman zaman evin kapısını açmadığı için dışarıda kaldığını belirtti. Eski karısının kendisinden nafaka istediğini ve ödemek için evde olan tüm eşyaları sattığını belirtti. Şimdilerde ise ailesinin ve kendisinin sokakta sürekli olarak kendisini tehdit ettiğini belirtti. Ölüm tehditlerinden korkan kocanın hurdacı olduğu halde dışarı çalışmaya çıkamadığı öğrenildi. Bunun üzerine yeniden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Çaresiz adam bu konuda yetkililerden yardım bekliyor. 

karısından şiddet gördü hurdacı adam kayseri