Karısı Boşanmayınca Çareyi Kendi Salasını Okutmakta Buldu

TAKİP ET

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir adam karısının hasta olduktan sonra kendisinden boşanmak istemediğini belirtirken maaşını almak için böyle bir karar verdiğini anlattı. Bunun üzerine kendi salasını okutarak duruma tepki gösterdi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde kendisinden boşanmak isteyen karısının akciğer kanseri olduğunu öğrenmesinin ardından boşanmaktan vazgeçtiği öne sürülen Muzaffer Ünal yaptıklarıyla herkesi büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Bir süre önce karısının kendisinden ayrılmak istediğini ancak Muzaffer Ünal'a akciğer kanseri teşhisi konduğu öğrenildi. Ancak bu hastalığı öğrenen kadının 'yakında nasıl olsa ölür bende bunun maaşını alırım' düşüncesi içerisinde olduğunu iddia etti. 

53 yaşındaki iki çocuk babası olan belediyeden emekli Muzaffer Ünal eşiyle bir süredir çeşitli sıkıntılar yaşamaya başladı. Eşiyle sıkıntılar yaşayınca evden ayrılmaya karar verdi. Çektiği bir kredi yüzünden maaşının büyük bir kısmı kesilince boş bir binanın alt katında yatmaya başladı. Evden ayrılınca eşi tarafından bir boşanma davası açıldı. Ardından rahatsızlanan adama hastanede akciğer kanseri teşhisi konuldu. 

KENDİ SALASINI OKUTTU

Hastalandıktan sonra eve geri dönmek istedi. Ancak eşi kabul etmedi. Ancak hastalığı öğrendikten sonra boşanma davasını geri çektiği öğrenildi. Muzaffer Ünal ise bu durumda eşinin kendisi için ölmesini beklediğini ve yakın zamanda ölünce maaşını almak için boşanmak istemediğini belirtti. 

Bunun üzerine kendi adına camiden salasını verdirdi. Bir süre cep telefonunu kapatan Muzaffer Ünal kendisinin ölü olarak bilinmesini istedi. ancak gerçek ortaya çıkınca konu hakkında Emniyet Müdürlüğüne ifade verdi. 

antalya sala karısı boşanmadı