Karım Cinsel Organımı Sıkıp Beni Dövüyor Diyerek Tazminat Davası Açan Çiçeği Burnunda Damada Büyük Şok

TAKİP ET

İzmir'de R.D. isimli çiçeği burnunda damat, 'Eşim cinsel organımı sıkıp, beni dövüyor' diyerek eşine 300 bin TL tazminat davası açmış ve geçtiğimiz günlerde haberlere konu olmuştu. O damada gelinden şoke eden bir karşılık geldi. H.N.D. isimli gelin, eşinin sürekli uyuduğunu ve kendisi ile hiç ilgilenmediğini söyledi.

İzmir’de R.D. isimli çiçeği burnunda damat, “Eşim cinsel organımı sıkıp, beni dövüyor” diyerek eşine 300 bin TL tazminat davası açmış ve geçtiğimiz günlerde haberlere konu olmuştu. O damada gelinden şoke eden bir karşılık geldi. H.N.D. isimli gelin, eşinin sürekli uyuduğunu ve kendisi ile hiç ilgilenmediğini söyledi.

Çeşme’de oturan R.D. isimli kişi geçtiğimiz yıl Mart ayında evlendiği H.N.D. hakkında geçtiğimiz günlerde mahkemeye başvurmuş ve 300 bin TL tazminat davası açmıştı. R.D. mahkemeye verdiği dilekçesinde, eşinin evliliklerinden ilk gününden bu yana kendisine şiddet uyguladığını ve boşanmak istediğini söylemişti. 

“BENİ DÖVÜYOR, TESTİSLERİMİ SIKIYOR”
R.D., kısa süren evlilik sürecinde başından geçenleri anlatırken, eşinin kendisine sürekli olarak şiddet uyguladığını, testislerini sıkarak canını yaktığını bir çok sudan sebeple kavga çıkardığını ve sürekli olarak yaşanan bu sorunlara yakınlarının da tanık olduğunu söyledi. Damat ayrıca, bu yaşananlar yüzünden psikolojisinin bozulduğunu ve psikolojik destek aldığını da iddia etti. R.D.’nin avukatı Avukatı Ayşe Esra Ünlü Polat da hazırladığı dava dilekçesinde, eşinin müvekkiline bir gün koltuktukta istirahat ederken yaklaştığını ve canını yaktığını belirterek testislerini sıktığını müvekkilinin ifadelerinin ise “Bu durumun bir daha tekrarlamaması için konuştuğu zaman da vurarak, dövmeye başlamıştır. Müvekkilim, kaçmaya çalışırken, odanın kapısını kilitlemiştir. Kapıyı açamayan müvekkilim, camı kırarak, odadan çıkmıştır. Odadan çıkmayı başarmasına sinirlenen davalı taraf, müvekkilimin başına sehpa fırlatmıştır. Müvekkilim, başına aldığı darbe nedeniyle hastaneye gitmeye çalışırken, buna bile engel olmaya çalışmıştır. Bu darp olayı ile ilgili Adli Tıp raporu dilekçemiz ekinde delil olarak ibraz edilmiş olup, müvekkilimin darp olayı nedeniyle yapmış olduğu suç duyurusuna istinaden İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nda soruşturma halen daha devam etmektedir.” şeklinde olduğunu söyledi. 

GELİNDEN GELEN YANIT ŞAŞKINLIK YARATTI
Damadın bu iddialarından aylar sonra gelin yanıt verdi. Kocasının kendisi ile hiç ilgilenmediğini ve şiddet görenin kendisi olduğunu söyleyen H.N.D., eşinin sürekli ilgisiz davrandığını ve kendisine iftira attığını söyleyerek 250 bin TL tazminat istemiyle dava açtı. 

izmir çeşme damat tazminat son dakika son dakika haberi