Karı Koca Otobüse Bindiler, Dehşeti Yaşadılar!

TAKİP ET

Bursa'da yaşlı karı koca belediye otobüsünde inmek istedikleri durakta düğmeye basmadıkları için şoför tarafından feci şekilde dayak yediler. Konu hakkında soruşturma başlatıldı.

Bursa'da özel halk otobüsü şoförü yaşlı karı kocaya adeta dehşeti yaşattı. Durakta inmek isteyen ancak düğmeye basmayı unutan yaşlı çift ile tartışan otobüs şoförü yolcuların yanına giderek adeta dehşet saçtı. Alev Güleç isimli kadına tokat attıktan sonra eşi olan Hüseyin Güleç'e de saldıran şoför yaşlı adamın burnunu kırdı. Olay anı etraftakiler tarafından da büyük şaşkınlıkla izlendi. 

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen olayda şoförün isminin henüz belirlenemediği öğrenildi. Özel halk otobüsü içerisinde bulunan karı koca Atatürk Caddesi üzerinde bulunan durakta inmek istediler. Bunun üzerine inmek istedikleri durakta düğmeye basmadılar. 

DÜĞMEYE BASMADIKLARI İÇİN DAYAK YEDİLER

Durmayan şoför ile yolcular arasında bir tartışma meydana geldi. Bunun üzerine şoför yolculara hakaret etmeye başladı. 73 yaşındaki Hüseyin Güleç ile 68 yaşındaki eşi Alev Güleç neye uğradıklarını şaşırdılar. Şoförü hakaretleri konusunda uyarmak istediler. Ancak bir anda sinirlenen şoför yolcuları otobüsten indirdikten sonra darp etmeye başladı. Olayın ardından ise otobüse binerek olay yerinden ayrıldı. 

Saldırıya uğrayan yaşlı karı koca neye uğradığını şaşırırken çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdiler. Yapılan sağlık muayenesinde yaşlı adamın burnunun kırıldığı öğrenildi. Emniyet güçleri saldırgan şoförün kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattığını dile getirdi. 

otobüs şoförü dayak bursa