Kargo ile gelen terlikten uyuşturucu madde çıktı

TAKİP ET

Konya'da narkotik ekipleri tarafından bir eve düzenlenen baskın esnasında kargo paketi içerisinde bulunan terliğe gizlenmiş halde 30 gram kokain bulundu. Olay hakkında 1 şüpheli gözaltına alındı.

Öğrenilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünü bağlı ekipler, uyuşturucu satıcıları ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda narkotik ekiplerinin sokak satıcıları ile zehir tacirlerine yönelik yürüttüğü operasyonlara bir yeni eklendi. Yapılan incelemeler sonucunda narkotik ekipleri, merkez Meram ilçesi Ayanbey Mahallesinde yer alan bir eve kargo ile uyuşturucu geleceği haberine aldı.

Polis ekipleri alınan ihbarın ardından ivedilikle ikametin olduğu adrese yönelik operasyon düzenledi. Polis ekipleri eve ulaşır ulaşmaz S.Ü. adlı bir kadının kuryeden kargoyu aldığını belirledi. Kargo paketi üzerinden incelemelerde bulunan ekiplerin dikkatini paketin içerisindeki yer alan terlikler çekti. Terliği açan ekipler, araya sıkıştırılmış ve yapıştırılarak gizlenmiş halde 30 gram kokain buldu.

Kargo ile gelen terliğin içinde kokain çıkmasının ardından incelemeleri genişleten polis ekipleri şüphelinin ikametinde de arama düzenledi. İkamette yapılan incelemede bir miktar daha kokain ve sentetik uyuşturucu hap bulundu. Polis ekipleri, S.Ü adlı şüpheliye yönelik ‘uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Konya