Karganın istasyonda bulduğu insan parmağının ön otopsi raporu çıktı

TAKİP ET

İstanbul Eyüpsultan'da bulunan bir akaryakıt istasyonunda geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen olayda, bir karga tarafından istasyona atılan iki insan parmağına ait ön otopsi raporu sonuçlandı. Yapılan otopside, keskin bir alet kullanılarak düzgün bir şekilde kesildiği belirlenen parmakların neşterle kesilmiş olduğu tespit edildi. Polis, bölgedeki hastanelerde parmak kesilmesiyle ilgili ameliyat geçiren kişileri araştırmaya başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait akaryakıt istasyonunda gerçekleşen olayda, bir karga tarafından istasyona atılan parmaklar insan ayağına ait olduğu belirlendi. Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan incelemelerin ardından parmakları Adli Tıp'a gönderdi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopside, aynı ayağa ait olduğu düşünülen iki kesik parmağın düzgün bir şekilde kesildiği belirtildi.

İncelemelerde, kesici alet olarak neşterin kullanıldığı ihtimali üzerinde duruldu. Bu durumda, bulunan parmakların bir hastanede cerrahi müdahale sonucu kesilmiş olabileceği ihtimali ortaya çıktı. Polis, Eyüpsultan ve Fatih bölgelerindeki hastaneler başta olmak üzere tüm hastanelerde ayak parmağı kesilmiş hastaları araştırmaya başladı. Ayrıca, kesik parmakların cinayete kurban gitmiş birine ait olma olasılığı da üzerinde çalışılıyor. Ancak yapılan araştırmalarda, cinayetle ilgili herhangi bir bulguya rastlanamadı.

İstanbul Eyüpsultan insan parmağı