Kareden Haber 56 Gün Sonra Geldi, Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu

TAKİP ET

Adapazarı'nda yaşayan alzaymır hastası 85 yaşındaki Mehmet Güler 56 gün önce ortadan kaybolmuştu. Yaşlı adamın bugün Sakarya Nehri'nde cesedi bulundu.

Adapazarı Budaklar Mahallesi'nde yaşayan 85 yaşındaki alzaymır hastası Mehmet Güler yaklaşık 56 gün önce ortadan kayboldu. Bir anda kayıplara karışan yaşlı adamı bulmak için Sakarya İl acil durum ve afet Müdürlüğü Sakarya İtfaiyesi ve gönüllü sivil toplum kuruluşları seferber oldu. 4G karış karış arandı ancak yaşlı adamdan bir haber alınamadı.
Bugün yaşadığı mahalleye yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta olan Doğancılar Mahallesi'nde Sakarya Nehri kenarında balık tutan vatandaşlar suda bir ceset olduğunu fark etti. Cesedin gözden fazla olmaması için balıkçılar kıyafetleri attıkları oltanın kancasına tutturdu.
Jandarma ekipleri ve arama kurtarma ekipleri olay yerine gelerek suya Botla girdi ve yüzeyde bulunan cesedi nehrin kıyısına çıkardı. Cesedin kimlik tespitinin yapılması için yaklaşık 2 ay önce kaybolan yaşlı adamın yakınlarına haber verildi. Güler'in yakınları bölgeye gelerek cesedin Mehmet Güler ait olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Yakınları cesedin başında dakikalarca gözyaşı dökerken Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından cenaze aracının kurulan yaşlı adamın cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk otopsi merkezine kaldırıldı. Olayla ilgili olarak Jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

sakarya adapazarı yaşlı adam son dakika son dakika haberi