Kardeşini Öldürdü, Verilen Cezaya Teşekkürle Karşılık Verdi

TAKİP ET

Uyuşturucu kullanan kardeşini uyarırken çıkan kavgada öldüren ağabeyin hakim karşısında verilen cezaya tebessüm ederek teşekkür ettiği öğrenildi.

Uyuşturucu kullanan kardeşini uyarırken çıkan kavgada öldüren ağabeyin hakim karşısında verilen cezaya tebessüm ederek teşekkür ettiği öğrenildi. 

Bursa'da meydana gelen bir kardeş kavgası sonrasında kardeşlerden birisinin diğerini öldürdüğü öğrenildi. 17 yaşındaki Hasan Çotur isimli kardeşinin bir süredir uyuşturucu kullandığını öğrenen 27 yaşındaki ağabey Gökhan Çotur çıkan kavgada sinirlerine hakim olamayarak kardeşini bıçakladı. Kardeşini bıçaklayan ağabeyin hakim karşısında verilen karara teşekkür etmesi dikkat çekti. 

Bursa'da meydana gelen olay sonrasında kardeşler arasında kavga çıktı. Sonrasında kavganın asıl nedeninin küçük kardeşin uyuşturucu kullanıyor olması olarak belirlendi. Hakim karşısına çıkan katil ağabeyin müebbet hapis cezasına çarptırılması karşısında ise sadece teşekkür etmesi büyük dikkat çekti. 

KARDEŞİNİ 4 KEZ BIÇAKLAMIŞ

Bursa'da meydana gelen olayda 17 yaşındaki Hasan Çotur isimli erkek çocuğunun arkadaş ortamında bir süredir uyuşturucu kullanmaya başladığı tespit edildi. Bunun ardından durumu öğrenen ağabey kardeşi ile kavga etmeye çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. Sinirlerine daha fazla hakim olamayan ağabey ise eline geçirdiği bir bıçak ile kardeşini 4 yerinden bıçakladı. 3 bıçak darbesinin kalbe indiği tespit edildi. Yakın akrabayı öldürmek suçundan yargılanmaya başladığı öğrenildi. Mahkeme heyeti tarafından verilen karar sonrasına müebbet hapis cezası ile yargılanmasına karar verildi. Kararı duyan ağabey ise teşekkür ederim diyerek cevap verdi. 

bursa uyuşturucu kavgası kardeşini öldürdü